Gå til hoved-indhold
10. januar 2010 - kl. 01.01

Ischef troede ridning på isen var en vittighed

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
    Frederikshavn er det eneste sted i Danmark, der samler de bedste heste, de bedste ryttere, de hotteste hingste og mange hundreder dedikerede hestefolk fra Skandinavien.
Af: Kanal Frederikshavn

Halinspektør Henrik Houkjær Nørgaard, Iscenter Nord, erkender, at han troede, at arrangementet ISTØLT FREDERIKSHAVN var en vittighed, da han hørte om det første gang.

- Men efter at være blevet præsenteret for projektets helhed må jeg sige, at det er besnærende, at Iscenter Nord i Frederikshavn fredag 29. januar bliver rammen om det eneste Istølt-show i Danmark. Der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed, og vi skal styre dagene før, under og efter stramt. Men vi er klar til at vise, at vi også magter denne opgave, siger Henrik Houkjær Nørgaard.

Det har været nødvendigt for ham fra start at få alle daglige brugere af skøjtehallen til at tage imod dette initiativ med en positiv indstilling.

- Og jeg tror, det er lykkedes hele vejen rundt. Vi har indbudt alle brugerne og præsenteret projektets art og mål. Det er mit indtryk, at man ser frem til arrangementet med spænding og glæder sig, siger Henrik Houkjær Nørgaard.

Helt uvæsentligt er det jo heller ikke, at arrangørerne forventer 1.200 gæster til arrangementet og ser det som en naturlig ting
at involvere de daglige brugere af Iscenter Nord i forskellige opgaver, som indeholder indtægtsmuligheder.

Frederikshavn er det eneste sted i Danmark, der samler de bedste heste, de bedste ryttere, de hotteste hingste og mange hundreder dedikerede hestefolk fra Skandinavien.

Der er noget ganske særligt over diciplinen og konkurrencen istølt.
Det er for det første et tempofyldt show fyldt med spænding, og ridningen på is kræver meget af både ryttere og heste.

- Kombinationen af store langpelsede stærke dyr og temperaturen i Iscenter Nord vil helt sikkert være en overraskende oplevelse for frederikshavnerne, som jo har en lang kulturarv knyttet til isen i Bangsbostrand - men med baggrund i helt andre aktiviteter, siger Simon Mortensen, som er med i initiativgruppen bag ISTØLT FREDERIKSHAVN.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...