Gå til hoved-indhold
18. juni 2024 - kl. 00.06

- Jeg er bekymret for Lone Haugaards omgang med ret og vrang

  • 1 af 1
Af  Martin Tøttrup Kelkelund

Byrådsmedlem Martin Tøttrup Kelkelund (A), næstformand i Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune, har skrevet dette indlæg: Hvorfor er det hele sådan lidt på kanten af lovligt i Venstre?

Lone Haugaard (V) skriver på Kanal Frederikshavn om sin store støtte til Sæby Friskole. Heri mere end antyder hun, at de politikere, som gerne vil have, at ting går lovligt til, er imod friskolen. Det er ret grinagtigt. Sagen om friskolen i Sæby Søbad handler ikke om for eller imod en skole. Det handler om overholdelse af planloven.

Og det er her, jeg efterhånden bliver ret bekymret for Venstres mulige spidskandidats omgang med ret og vrang, hvor sagen om ulovlig skoledrift i Sæby Søbads bygninger blot er den seneste. Lone Haugaards lemfældige omgang med lovgivningen startede med habilitetssagen vedrørende solceller, som nu må gå om, fordi Lone Haugaard stemte for sin egen berigelse. Det må man ikke.

Nu kan vi så læse på Kanal Frederikshavn, at samme firma, som Lone Haugaard er medejer af, igennem længere tid har lejet ulovligt ud til restaurantdrift uden byggetilladelse og uden de vitale godkendelser fra certificerede brandrådgivere. Heldigvis er der ikke sket noget.

Jeg forstår godt, at man som mulig spidskandidat gerne vil føre valgkamp for sit kandidatur, men lad vær med at bringe os andre ind i den valgkamp på et ikke sagligt grundlag.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...