Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Louis Nielsen kåret til tredjebedste arbejdsplads

Det er fedt at arbejde hos Louis Nielsen Frederikshavn. I hvert fald, når man spørger medarbejderne selv. Optikerkæden er netop blevet kåret som Danmarks tredjebedste arbejdsplads og nr. et indenfor detail.

 

Det skete, da organisationen Great Place To Work kårede Danmarks bedste arbejdspladser via et online Facebook-event.

Sidste år blev Louis Nielsen kåret som Danmarks femtebedste arbejdsplads. Det er altså lykkes for virksomheden at kravle to pladser op i en svær tid med corona. Hos Louis Nielsen Frederikshavn er chefoptiker Charlotte Olivius stolt over prisen. Her har man haft ekstra fokus på medarbejdertrivsel under corona.

- I et år med corona har vi haft ekstra stort fokus på medarbejdernes trivsel og indført forskellige tiltag for at imødekomme de svære situationer og usikkerhed hos den enkelte medarbejder. Vi har hele tiden informeret vores medarbejdere og snakket med dem om udviklingen, og hvad det betyder for os som arbejdsplads, fortæller Charlotte Olivius.

Hos Louis Nielsen Frederikshavn oplever man, at glade medarbejdere og glade kunder hænger uløseligt sammen.

- Når medarbejderne har det godt, kan kunderne også mærke det. Vi hører ofte fra vores kunder, er de er glade for den tone, der er i butikken. Det smitter positivt af på kundernes oplevelse, som føler sig trygge i butikken, fortæller Christina Elong Møller.

Great Place to Work, som bl.a. støttes af Dansk Erhverv, står bag den uvildige undersøgelse, hvor medarbejdere er blevet stillet en række spørgsmål om deres arbejdsglæde hos Louis Nielsen.

Medarbejderne svarer anonymt. Over 90 procent af Louis Nielsens medarbejdere har besvaret spørgeskemaet, hvilket er den største svarprocent, som Great Place to Work har registreret i år blandt de deltagende virksomheder.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close