Gå til hoved-indhold
24. december 2023 - kl. 00.12

McDonald's i Frederikshavn forventer over 1.000 biler i drive-in på årets første dag

  • 1 af 1
    40 medarbejdere har travlt på McDonald's i Frederikshavn på årets første dag i 2024.
Af: Peter Marquard

Der er travle dage – og der er rigtig travle dage. En af de sidstnævnte har McDonald's i Frederikshavn, når restauranten på Hjørringvej slår dørene op 1. januar til årets største omsætningsdag. Bare i restaurantens drive-in forventes mere end 1.000 biler at køre igennem i løbet af dagen.

- Alle mand er klar, og der er rift om vagterne blandt vores medarbejdere i jule- og nytårsdagene. Det er travle dage, og de synes, at det er hyggeligt med travlhed i butikken, ligesom de benytter lejligheden til at ønske hinanden god jul og godt nytår, fortæller Dorthe L. Ditlevsen, der er supervisor hos McDonalds i Frederikshavn.

Restauranten i Frederikshavn har åbent alle dage året rundt fra kl. 8-01.

- 24. december begrænser vi os til kl. 8-16, og 31. december holder vi åbent kl. 8-17, men ellers kører vi med vores normale åbningstider omkring jul og nytår. 1. januar er næsten hele medarbejderstaben på arbejde, og vi har folk ude og dirigere trafikken. Medarbejderne glæder sig til at komme på arbejde, og vi mærker en dejlig holdånd, når travlheden sætter ind. Når man er ansat hos McDonald's har man et konkurrencegen, og 1. januar er rekordernes dag. Vi konkurrerer med de andre restauranter i kæden og med os selv indbyrdes på omsætningen, hastigheden i leveringen og mange andre parametre, siger Dorthe L. Ditlevsen.

Over 40 medarbejdere vil være på arbejde denne dag.

- Det er de mest rutinerede kræfter, som er på arbejde, og årets første dag er forberedt ned til mindste detalje. Alle kender deres opgaver, når vi bestræber os på, at vores kunder får så gnidningsfri en oplevelse som muligt.

McDonald's i Frederikshavn satser blandt andet på at sælge mere end 2.400 portioner pommes frites, 8.000 nuggets og 1.200 cheeseburgers.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...