Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Michael Jakobsen afløser Peter Enevoldsen i FfI

Aalbækkeren Michael Jakobsen har en lang aktiv karriere bag sig i FfI. De seneste syv sæsoner har han været assistenttræner. Nu bliver han cheftræner i FfI.
FODBOLD: Peter Enevoldsen er stoppet som cheftræner i FfI ét år før sit kontraktudløb. Assistenttræner Michael Jakobsen overtager ansvaret i efterårssæsonen. Han debuterer som cheftræner i torsdagens pokalkamp hjemme mod DS-holdet ASA Aarhus.

 

Peter Enevoldsen har været cheftræner for FfI i to sæsoner. Sideløbende arbejder han som konsulent i virksomheden DRINX, som har hovedkontor i Frederikshavn.

- Jeg skal til at arbejde flere timer hos DRINX. Det er et job, jeg er superglad for. Jeg synes desuden, at seriefodbolden er præget af alt for mange tynde afbud til kampene, og det har jeg det meget svært med. Vi stillede kun én gang i hele foråret med samme hold, siger Peter Enevoldsen til Kanal Frederikshavn.

Efter 45 år som aktiv og træner ser han frem til selv at bestemme, hvad han skal lave i weekenden.

I FfI Fodbold har sportschef John Nygaard forståelse for Peter Enevoldsens beslutning, og han er overbevist om, at Michael Jakobsen har kvaliteterne til at være cheftræner.

- Michael har været assistenttræner i FfI de seneste syv år. Han kender spillerne, og vi har holdt et møde med spillerne, som også har tillid til, at Michael kan klare opgaven, siger John Nygaard.

Det er endnu ikke besluttet, om Michael Jakobsen skal have en assistenttræner.

Michael Jakobsen spillede i mange år på FfI's førstehold, og han var blandt andet med i 2. division.

- Jeg husker, at Michael skiftede fra Aalbæks serie 5-hold med den holdning, at han selvfølgelig kunne klare sig i FfI. Jeg er sikker på, at han tænker det samme, når han nu overtager træneransvaret, siger John Nygaard.

FfI møder torsdag kl. 18.00 ASA Aarhus i første runde af pokalturneringen. Det er holdets første kamp efter sommerpausen.

- Vi har haft en kort opstart til efterårssæsonen, så vi betragter pokalopgøret som en træningskamp, forklarer John Nygaard.

FfI's efterårspremiere i JS1 spilles lørdag 13. august på hjemmebane mod Fuglebakken KFUM.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Fodbold

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close