Gå til hoved-indhold
04 december. 2023

Michael Thomsen har andre planer: Kiosken i Ravnshøj er sat til salg

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Erhvervspraktikant Daniel Ramon, 8. klasse, Ravnshøj Skole

Kiosken i Ravnshøj er blevet sat til salg efter ni gode år med Michael Thomsen. Det ærgrer kunderne, at han har valgt at skille sig af med kiosken. Der er dog ingen lukkedato, før kiosken er blevet solgt. Michael Thomsen ønsker ikke at afsløre, hvad han skal lave fremover. 

- Vi synes, det er synd, at kiosken er blevet sat til salg, for Michael er en meget venlig mand, og han giver altid en god betjening, når vi kommer ind til kiosken, siger Kian Christensen, Lukas Bang og Noah Mikkelsen fra 7.a på Ravnshøj Skole.

Michael Thomsen har haft kiosken siden 2014. Lige siden den åbnede, har der været mellem 100 og 300 kunder om dagen, og Michael Thomsen nyder at stå ved kassen hver dag.

- Det er, fordi jeg altid har haft det rigtig godt her, men der er andre ting, jeg hellere vil prøve i mit liv, så vi har bestemt os for, at det er det, vi gør, siger Michael Thomsen.

Mange af de store elever på Ravnshøj Skole er faste kunder i kiosken på Hjørringvej. Der er travlt, når eleverne kommer i de store frikvarterer.

- Vi synes, det er fedt, at der er et godt udvalg. Du kan næsten få alle de ting, du har brug for, og man får hele tiden en god følelse af at være der. Det minder lidt om en mini-Netto, siger Kian, Lukas og Noah fra 7.a, som er trofaste kunder i den populære kiosk.

Kiosken har åben fra kl. 9-18 i alle hverdage og er lukket i weekenden.

De tre drenge fra 7.a klasse fortæller om, hvordan de synes, at frikvartererne ikke ville være lige så gode og spændende i forhold til, hvis ikke der er en kiosk, så de sætter stor pris på kiosken.

- Vi hele tiden noget at lave i frikvartererne, så hvis vi keder os, kan vi gå en tur ned i kiosken. Det er hyggeligt at være dernede med sine venner, og det betyder meget for fællesskabet, at man ikke bare sidder indenfor i frikvartererne, mener Kian, Lukas og Noah.

Kiosken har et stort udvalg - lige fra kager til hestefoder - men hvis man spørger Michael Thomsen, hvad han sælger mest af, er der ingen tvivl.

- Vi sælger rigtig mange hotdogs hver dag. Det nok det, der bliver solgt allermest af i hverdagen, fortæller Michael Thomsen. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...