Gå til hoved-indhold
16. april 2024 - kl. 17.04

Modeshow i Knud E med præsentation af nyt mærke: Leveté Room

  • 1 af 1
    - Vi glæder os til en hyggelig aften i selskab med Leveté og vores kunder, siger Jannike Hüttel Sørensen, Knud E.
Af: Peter Marquard

Torsdag 25. april kl. 18.30 holder Knud E i Danmarksgade i Frederikshavn modeaften, hvor butikken præsenterer sit nye mærke Leveté Room. Butikken får besøg af en repræsentant fra Leveté Room, som vil fortælle om forårets og sommerens tendenser.

- Vi får en rigtig hyggelig aften, hvor man i selskab med Anders fra Leveté Room samt personalet i Knud E kan se, mærke og prøve alle de smukke styles fra Leveté Rooms forårs- og sommerkollektion. Billetter kan købes i butikken til kr. 50, og vi serverer drikkevarer og en let, lækker anretning, fortæller Jannike Hüttel Sørensen fra Knud E.

Leveté Room er et dansk mærke med raffinerede produkter, hvor fokus er at skabe smukt, moderne og tidløst tøj, der giver kvinder muligheden for at skabe en garderobe med et klassisk og smart snit. Leveté har fokus på den feminine kvinde, der ikke er bange for at lege med skræddersyede elementer fra herregarderoben. Mærket udtales Levity – hvilket betyder lethed for sindet.

- Alle designs fra Leveté Room er fremstillet i eksklusive materialer med øje for detaljerne. Deres kollektioner har udgangspunkt i det kreative rum, og vi glæder os til en hyggelig aften i selskab med Leveté og vores kunder. Vores største opgave hos Knud E er, at hjælpe vores kunder i retningen af den ideelle garderobe, og vi er altid klar til at hjælpe med den rette størrelse og pasform, understreger Jannike Hüttel Sørensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...