Gå til hoved-indhold
25. marts 2024 - kl. 00.03

Påskehandel i Frederikshavn med længe åbent onsdag aften

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Peter Marquard

Påsken nærmer sig, og i Frederikshavn er der masser af sjove aktiviteter og gode tilbud at finde i byens butikker. Fra 27. til 30. marts inviterer handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK alle til en festlig påskehandel med masser af underholdning og gode tilbud. Onsdag har butikkerne åbent til kl. 20.00.

- Vi ser frem til nogle gode handelsdage med udvidet åbent på grund af de mange gæster til Rødspætte Cup (international håndboldturnering i Frederikshavn med deltagelse af 361 ungomdshold, red.) samt for vores lokale kunder, siger handelschef Dan Kobberup, der kan præsentere nedenstående åbningstider:

  • Onsdag 27. marts: Butikkerne holder åbent helt til kl. 20.00
  • Torsdag 28. marts og fredag 29. marts: Udvalgte butikker har ekstraordinært åbent fra kl. 11-15 – se mere på www.frederik.nu/arrangementer
  • Lørdag 30. marts: Alle butikker i byen er klar til at byde velkommen fra kl. 10-15.

Der vil blandt andet for de helt unge være mange gratis oplevelser i børnehøjde.

Onsdag 27. marts:

- Børnene kan være med til at dekorere Danmarks måske største påskeæg. Tømrerfirmaet Larsen og Tamborg har doneret og bygget to kæmpe påskeæg på to meter. FREDERIK har plastikposer til at beskytte tøjet, forskellige pensler og massive mængder akrylmaling, så kig forbi og sæt dit præg på byens påskekunstværk. I det røde telt ved Tordenskjoldsgade vil Onkel Påske lave ballondyr, og der er også konkurrencer, gratis popcorn og ansigtsmaling, fortæller Dan Kobberup.

Der er også underholdning med optræden på samlingsscenen ved Jerrys fra Dance Studio, hvor følgende dygtige hold kan opleves: Prinsesserne, The Shadows, The Queens, Connection og Sommerfuglene.

FLOW varmer op til påskevejret på gaden i Frederikshavn midtby. Det er en akustisk trio bestående af Mogens Ulrich på bas, Peder Lyng på guitar og Tenna Sørensen på vokal. Kom og hør lækkert soul/pop/funky musik. Oplev den sjove dansende løve - show & walk around gadeteater onsdag eftermiddag, hvor Tordenskjoldsgarden ligeledes spreder en god stemning.

Torsdag og fredag inviterer udvalgte butikker indenfor til ekstraordinær påskeshopping fra klokken 11.00-15.00.

Lørdag 30. marts er der udvidet åbent til klokken 15.00 og påskeoplevelserne fortsætter:

- Vi fortsætter med at dekorere kæmpepåskeæg, og vi får besøg af mini-zoo fra Farm Fun, hvor der er mulighed for at møde søde klappedyr som kaniner, marsvin og geder. Der vil være gratis ponyrideture og musikalsk underholdning fra Jeppe Hydén og Anne Møller. Derudover vil der være en udstilling af biler og knallerter fra Knivholt Veterankøretøjer. Samtidig er der stadig gang i  det røde telt i gågaden ved Tordenskjoldsgade. Her vil Onkel Påske laver ballondyr, der er også konkurrencer, gratis popcorn og ansigtsmaling, oplyser Dan Kobberup.

Både onsdag og lørdag vil maskotten FREDERIK være til stede i gågaden og dele slik ud til alle børnene.

Se hele programmet på www.frederik.nu.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...