Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Prøv en tur på vandet med Fr.havn Havkajakklub

"Danmark Padler" rammer Frederikshavn 23. maj og 26. maj 2022 kl. 17.30, når Frederikshavn Havkajakklub inviterer alle interesserede ned og prøve en tur på vandet i kajak.

 

Flere og flere danskere dyrker idræt på vandet, og med mere end 8.000 kilometer kyststrækning, hvoraf Frederikshavn Kommune har 105 kilometer, er der mange muligheder. Derudover er der et hav af søer og åer, hvorfor Danmark i den grad er et blåt land. Nu kan du prøve en tur i kajak, når Danmark Padler rammer Frederikshavn.

Alle kan komme ud og prøve en tur på vandet. Frederikshavn Havkajakklub stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er helt i top. Du skal blot selv have noget sportstøj på/med og skiftetøj, hvis uheldet skulle være ude, at du kom i vandet.

- At komme en tur på vandet er sundt for både krop og sjæl. Du finder ro og slapper af på en helt anden måde, men du får samtidig trænet hele kroppen. Du kan komme alene, eller du kan tage naboen, kollegaen eller familien med, så I gør det sammen. Mulighederne er mange, og vi glæder os rigtig meget til at vise klubben og de mange muligheder på vandet frem, siger Hans Chr. Højslet, formand for Frederikshavn Havkajakklub.

Information omkring kom og prøv arrangementet
Mødetid og sted: Mandag 23. maj og torsdag 26. maj 2022 kl. 17.30 på Frederikshavn Marina.

Program: Vi roer en lille tur.

Tilmelding: Du behøver ikke tilmelde dig. Du møder blot op.

Kontaktinformation: Hans Chr. Højslet, hchojslet@hotmail.com, tlf. 2080 2850.

Bag om Danmark Padler
Danmark Padler er en landsdækkende event, der foregår i uge 21 - fra 21.-29. maj. Her åbner klubber, pad-lefællesskaber, offentlige og private aktører op og inviterer alle danskere en tur på vandet, uanset om du aldrig før har sat dine ben i en kajak, en kano eller på et SUP board, eller om du er en erfaren roer.

Danmark Padler arrangeres af Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og DIF, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Læs mere om Danmark Padler på www.bevaegdigforlivet.dk/danmarkpadler - hvor du også finder alle klubber, der afvikler arrangement under Danmark Padler.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close