Gå til hoved-indhold
26. juli 2023 - kl. 11.07

René Zeeberg stopper som direktør i Toppen af Danmark

  • 1 af 1
    - Lige nu glæder jeg mig til at tilbringe tid med familien hen over sommeren og ser frem til at bruge mine kompetencer og netværk i nye sammenhænge, siger René Zeeberg.
Af: Michael Frederiksen

Turistforeningen Toppen af Danmark skal have ny direktør. René Zeeberg stopper som direktør efter at have været sygemeldt det meste af året.

- Jeg ønsker at takke alle i Toppen af Danmark og vores fantastiske samarbejdspartnere for det gode samarbejde gennem årene. Vi har sammen skabt mærkbare resultater og været med til at udvikle vores region til en attraktiv turistdestination. Efter nøje overvejelser har jeg valgt at stoppe efter nogle hektiske, men spændende år. Lige nu glæder jeg mig til at tilbringe tid med familien hen over sommeren og ser frem til at bruge mine kompetencer og netværk i nye sammenhænge, siger René Zeeberg.

Bestyrelsesformand Ulla Mosich har mange roser til den nu tidligere direktør:

- Toppen af Danmark vil gerne sige stort tak til René Zeeberg for hans stærke bidrag til virksomheden. Hans dedikation og engagement har været med til at skabe den solide base foreningen står på i dag, siger Ulla Mosich, der ønsker René Zeeberg alt det bedste for fremtiden.

René Zeeberg har i sin tid som direktør for Toppen af Danmark navigeret virksomheden igennem talrige udfordringer, herunder den omfattende COVID19-krise, en ny kommerciel strategi samt en turnaround som følge af kommunale omstruktureringer i 2020. Alle årene med sorte tal på bundlinjen. Hans indsats har ifølge Ulla Mosich været afgørende for virksomhedens succes og positionering som en førende aktør inden for turismebranchen.

Toppen af Danmark går efter sommerferien i gang med at finde en ny direktør. Lene Kappelborg har fungeret som direktør under en del af René Zeebergs sygdomsperiode, men hun ønsker ikke at fortsætte i denne rolle.

- Nu tænker vi os godt om, inden vi går i gang med at finde den rigtige profil, siger Ulla Mosich til Kanal Frederikshavn.

René Zeeberg ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer jobmæssigt.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...