Gå til hoved-indhold
25. august 2023 - kl. 08.08

Rock i Frederikshavn inviterer til KEINSTEIN-koncert og hjælperfest

  • 1 af 2
    Efter tæt på 20 år på landevejen og mere end 500 koncerter under læderbæltet er KEINSTEIN en sammentømret festmaskine, der kan sætte stemning under et hvert arrangement. Foto: Peter Jørgensen
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Lørdag 11. november inviterer Rock i Frederikshavn i samarbejde med hovedsponsor [DRINX] til koncert og hjælperfest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn.

Uden de frivillige - ingen Rock i Frederikshavn. Det er man ikke i tvivl om, når man taler med arrangørerne bag Rock i Frederikshavn. De frivillige er de bærende kræfter bag koncerten. Fra opstilling af scenen og telte til at sikre, at fadølsanlæggene altid er klar, så gæsterne kan nyde kolde fadøl. Det er også de frivillige, der står for den uundværlige oprydning efter koncerten.

Og nu skal de frivillige fejres med et brag af en hjælperfest.

Lørdag 11. november inviterer Rock i Frederikshavn i samarbejde med hovedsponsor [DRINX] til fest på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn.

- Vores frivillige er hjertet i Rock i Frederikshavn. Uden deres dedikation og utrættelige arbejde ville Rock i Frederikshavn ikke være mulig at gennemføre. Hjælperfesten er vores måde at vise vores frivillige, hvor meget vi værdsætter dem, udtaler Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

Rock i Frederikshavn og [DRINX] vil samle alle de frivillige, der har bidraget til sommeren koncert til en hjælperfest på Knivholt. Arrangørerne byder på skøn mad, dejlig musik og feststemning. Samtidig giver festen de frivillige en mulighed for at møde hinanden udenfor arbejdsrammerne og nyde en KEINSTEIN-koncert som en anerkendelse af deres hårde arbejde.

Alle frivillige opfordres til at tilmelde sig så hurtigt som muligt for at sikre deres plads. Detaljer om tilmelding og yderligere information om hjælperfesten er sendt direkte til de frivillige.

Det er ikke kun de frivillige hjælpere, som får mulighed for at opleve KEINSTEIN på scenen inde i Vestre Lade. Arrangørerne åbner dørene til koncerten for alle, og billetsalget er allerede startet.

- Alle er velkomne til koncerten med KEINSTEIN, og vi laver plads til 1000 gæster i laden. Vi har set, hvor populære de fem KEINSTEIN-drenge er, når de går på scenen til Rock i Frederikshavn, så vi tror på, at mange vil støve koncertkostumet af og gøre klar til fællessang og lige dele dansktop, rock og 100% freak show på Knivholt, udtaler Casper Høgsted.

KEINSTEIN er ikke et helt almindelig coverband, så alle gæster og frivillige skal forberede sig på en fest af en anden – og vildere – verden, når KEINSTEIN sparker døren ind til scenen bevæbnet med langt hår, tung spade og højt humør.

For ja – det kan godt være, det kommer bag på dig, første gang du hører Metallica gå over i Birthe Kjær, men det viser sig, at det fungerer formidabelt – og bliver virkelig underholdende – når man hælder Giro 413 op i en blender med de største navne inden for klassisk rock og metal.

Det opdagede de fem esbjergensere i KEINSTEIN allerede i 2004, da de fandt sammen og begyndte at fortolke dansktop klassikere, som de ville have lydt, hvis de var blevet fostret at rockhistoriens største navne. Hvem har for eksempel aldrig drømt om at høre ’I en lille båd der gynger’ fremført af Europe eller ’Volvo B18’ spillet af AC/DC?

Billetter til KEINSTEIN-koncerten lørdag 11. november kl. 20 koster 125 kroner inkl. gebyr og kan købes på www.rockifrederikshavn.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...