Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 00.06

Røde Kors Frederikshavn mangler frivillige

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Hos Røde Kors Frederikshavn mangler de hænder. Og også gerne mandshænder. De cirka 40 frivillige og engagerede medarbejdere hos Røde Kors på Suderbovej vil gerne have selskab, hvis du har lyst til at hjælpe nogle få timer, når muligheden er der.

- Vi løber mange gange stærkt for at betjene alle vores dejlige kunder. Derfor mangler vi altid en hjælpende hånd, så hvis man har et par timer om ugen, hvor man samtidig får muligheden for at deltage i et engageret fællesskab, hører vi gerne fra alle interesserede. Man kan både hjælpe i butikken og med sortering af varer på lageret, og vi vil også meget gerne høre fra nogen, der kan hjælpe med afhentning og levering af møbler og lignende, siger Margrethe Pedersen fra Røde Kors Genbrug i Frederikshavn.

Hos Røde Kors i Frederikshavn er man cirka 40 medarbejdere, hvor de ved siden af det sociale arbejde også har hyggelige timer sammen.

- Hvis man er interesseret i at give en hånd med, kan man kontakte Margrethe Pedersen i  butikken eller på tlf. 3098 6012.

I 2022 brugte Røde Kors 1,6 milliarder på hjælpearbejde i Danmark og resten af verden. Pengene kommer fra driften af Røde Kors' butikker, indsamlinger og donationer. I Røde Kors butikkerne sælger man de varer, som bliver indleveret, og pengene går til nødhjælp og socialt arbejde.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...