Gå til hoved-indhold
28. november 2023 - kl. 00.11

Silas Rytter fra Sæby kåret til Årets Banetalent

  • 1 af 1
    Silas Rytter med trofæet, som også Formel 1-køreren Kevin Magnussen har vundet. Foto: Bo Skovfoged/DASU
Af: Michael Frederiksen

Racerkøreren Silas Rytter fra Sæby blev i weekenden kåret som Årets Banetalent af Dansk Automobil Sports Union. Han går dermed i fodsporene på blandt andre Kevin Magnussen.

Det skete efter en flot debutsæson i dansk motorsports topklasse, TCR Denmark, hvor Silas Rytter i sin bare anden løbsweekend dominerede langt mere erfarne konkurrenter på Ring Djursland og sikrede sejren i både andet heat og i finaleheatet. Resten af sæsonen har sæbynitten markeret sig positivt med stabile resultater, ikke mindst i mesterskabet for kørere under 25 år, hvor han sluttede på andenpladsen.

- Den havde jeg ikke lige set komme. Jeg er beæret over, at DASU har lagt mærke til min indsats og valgt mig som årets Banesportstalent. Det har været en vild sæson, som har udviklet mig meget som kører og som menneske, og jeg er taknemmelig over for både mine sponsorer og Insight Racing, der har sørget for, at det hele var muligt, siger Silas Rytter.

Kåringen giver energi til arbejdet for at sikre økonomien til at fortsætte i TCR Denmark i 2024:

- Det giver da lige 20 procent mere selvtillid og tro på det hele. Jeg har allerede god opbakning, men det her har givet mig endnu mere blod på tanden, fortæller Årets Banetalent.

Blandt de kørere, som tidligere har vundet prisen, er Nicki Thiim, Michelle Gatting og Kevin Magnussen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...