Gå til hoved-indhold
24 november. 2022

Ung svensk back forlader White Hawks

  • 1 af 2
    FOTO: Helle Krag Hornsh?j
  • 2 af 2
    Linus Lundberg (nr. 86) jagter mere spilletid i en anden klub.
Af: Michael Frederiksen / Foto: Helle Krag Hornshøj

Linus Lundberg er fortid i Frederikshavn White Hawks. Den 21-årige svenske back har efter eget ønske fået ophævet sin kontrakt med klubben.

Han nåede at spille 19 kampe for høgene. Det blev til to point (1+1). Han spillede desuden tre kampe på FIK's U20-hold, hvor han laved fem point (1+4).

- Linus har efterspurgt mere spilletid, og vi har derfor givet ham lov til at afsøge markedet for at finde en klub, der kan honorere hans ønsker. Vi har haft en god snak med Linus omkring det hele og er blevet enige om at ophæve kontrakten. Vi ønsker Linus held og lykke i fremtiden og takker ham for den indsats, han har gjort i Frederikshavn White Hawks, udtaler sportschef Kasper Kristensen.

Linus Lundberg er undervejs i sæsonen blevet overhalet af den unge frederikshavner Christopher Mulberg, og derfor er svenskeren p.t. bagest i køen, når cheftræner Pelle Hånberg sammensætter sine tre backpar.

Med White Hawks' farvel til den unge svensker er der kun seks backs tilbage i truppen.

- Vi har endnu ikke afklaret, hvorvidt der skal hentes en erstatning for Linus eller ej, oplyser Kasper Kristensen til Kanal Frederikshavn.

White Hawks gæster i aften Esbjerg Energy, og søndag eftermiddag kommer Odense Bulldogs på besøg i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...