Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.02.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Venstre inviterede til dialog, men S afslog

Mette Hardam (V) tolker June Mennes udtalelser i pressen således, at der stadig er håb om at få vedtaget en ny lokalplan for skydebanen på Dyrhedenej.
Gruppeformand Mette Hardam (V) har skrevet dette indlæg: Det er med stor undren, at jeg læser June Mennes (næstformand i Plan- og Miljøudvalget) indlæg og angreb på Venstre i sagen om skydebanen på Dyrhedenvej.

 

På Kanal Frederikshavn henholdsvis Nordjyske skriver June Menne et længere indlæg, som indledes med:

"June Menne foreslår, at Jagtcenter Nord overvejer at etablere et skydehus, som ifølge June Menne for alvor vil reducere støjen fra skydebanen!"

"June Menne mener tiden er til at "ryste posen", eventuelt ved udarbejdelse af en ny lokalplan med lavere støjgrænser!"

På Plan- og Miljøudvalgsmødet tirsdag fremkom Venstre med følgende ændringsforslag:

"Der foretages en fornyet administrativ dialog med Jagtcenter Nord omkring indholdet og omfang af lokalplanen, inden en fornyet politisk behandling".

Dette forslag afviste alle fem socialdemokrater i udvalget.

Men når Socialdemokratiet via næstformanden i PMU har forslag til løsninger, hvordan skal vi så forstå jeres afvisning af dialog?

Fakta er, at vi aldrig kan stå med en juridisk bindende aftale om skydetider på tværs af de tilladelser, der gives fra Miljøstyrelsen, men det er jo et vilkår, men i Venstres optik ikke et vilkår, som udelukker dialog.

Med næstformandens indlæg in mente om, at der er basis for dialog, ja, så giver det da Venstre håb om, at Økonomiudvalget og sidenhen Byrådet vil tiltræde Venstres forslag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close