Gå til hoved-indhold
22. september 2022 - kl. 00.09

38-årig frederikshavner død efter arbejdsulykke

  • 1 af 2
    FOTO: Bangsbo Freja
  • 2 af 2
    Keld Hansen, som her ses i forreste række i gul trøje, var 24. juni med, da Bangsbo Freja mødte Old Boys-landsholdet.
Af: Michael Frederiksen

38-årige Keld Hansen fra Frederikshavn døde tirsdag efter en arbejdsulykke mandag eftermiddag hos BB-Biogas på Ålstrupvej i Vrå.

Politiet oplyser, at Keld Hansen var i gang med at reparere taget, men han faldt igennem taget fra fire metes højde og landede uheldigt med hovedet først på et betongulv. Han blev straks med helikopter overført til Aalborg Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde.

Keld Hansen efterlader blandt andre to piger og sin mor.

Han var en glad og aktiv fodboldspiller samt populær holdkammerat i Bangsbo Freja, hvor han stod i mål på førsteholdet, som er tophold i serie 4.

Han medvirkede også i kampen mod Danmarks Old Boys-landshold 24. juni i år. Her imponerende Keld Hansen med flere flotte redninger i første halvleg, og det var først og fremmest hans skyld, at Bangsbo Freja kun var bagud med 0-1 i pausen.

Keld Hansen har også spillet fodbold i SEIF, og klubben i Strandby samler ind til de to efterladte piger. Frivillige beløbsstørrelser kan indsættes på MobilePay 874866. Onsdag aften passerede indsamlingen 5.000 kroner.

Bangsbo Frejas førstehold skulle på lørdag have været i aktion ude mod Bindslev/Tversted IF, men kampen er udsat på grund af Keld Hansens tragiske dødsfald.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...