Gå til hoved-indhold
07 december. 2023

Der er travlhed på handelsnissens værksted med at udstede FREDERIK-gavekort

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Det er højsæson både for lokale gaver og gavekort. Et af de mest populære gavekort i Frederikshavn er det lokale elektroniske FREDERIK-gavekort, som kan anvendes hos over 150 modtagersteder på Læsø, i Sæby og Frederikshavn. Gavekortet giver mulighed for at handle lokalt til gavn for detail og restauranter i området.

Der er travlhed på handelsnissens værksted med at udstede gavekort, og både små og store bestillinger er velkomne.

- Gavekortets værdi kan være fra 100 kroner og helt op til 3.500 kroner, hvis det er de store gaver, som skal under træet. Gavekortet er også populært hos personaleforeninger og foreningslivet, da modtageren frit kan vælge mellem tusindvis af produkter og oplevelser, fortæller handelschef Dan Kobberup, FREDERIK.

Salgsomsætningen af det populære gavekort forventes i år at runde de magiske syv millioner kroner. Endda et stykke over - for i skrivende stund har salget netop rundet 10.000 stk. svarede til en omsætning på seks millioner kroner.

- Gavekortet er med til at genere en flot årlig omsætning hos vores medlemmer i erhvervslivet på Læsø, Sæby og i Frederikshavn. De første gavekort blev udstedt i 2006, og det har siden generet en lokalomsætning pr. 1. januar 2023 på hele 70.194.194, siger Dan Kobberup og fortsætter:

- Den lokale handel er essentiel, så vi fortsat kan skabe attraktive byer i vores kommune, og detail- og servicebranchen udgør mange arbejdspladser og et væsentligt skattegrundlag.

Cowis' detailhandelsanalyse fra 2018 viste, at der er 6500 medarbejdere i handel og service, samt at branchen skabte 25 procent af alle job i Frederikshavn Kommune.

Fordelingen er i runde tal:
Detailhandel: 4100
Restaurant og hotel: 1700
Den øvrige servicebranche: 700

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...