Gå til hoved-indhold
17. april 2024 - kl. 16.04

Eksperter deltager i forårets sidste modeshow hos Søndergaard F

  • 1 af 4
  • 2 af 4
  • 3 af 4
  • 4 af 4
Af: Michael Frederiksen

Det bliver med besøg af to eksperter fra RUE de FEMME og PBO, når Søndergaard F tirsdag 30. april holder forårets sidste modeshow i butikken.

Modeshowet i Søndergaard F i gågaden i Frederikshavn begynder kl. 18.30. Der serveres kage, kaffe, te og vin. Billetprisen er 100 kroner og kan købes via en messenger besked, i butikken eller man kan ringe på 20761616.

- Vi glæder os til at præsentere vores to populære danske brands. RUE de FEMME og PBO laver kvalitetstøj, som holder længere, end mange kunder er vant til. Det er i hvert fald de tilbagemeldinger, vi får fra kunderne, siger Tina Søndergaard Frederiksen, indehaver af Søndergaard F.

RUE de FEMME er et dansk brand, der kombinerer æstetisk skandinavisk mode og komfort. RUE de FEMME værdsætter enkelthed og tidløse designs kombineret med sofistikeret femininitet.

- Vores mål er at designe en langvarig, elsket og unik garderobe med styles, der pifter skabet op, til brug sæson efter sæson. Vores designs kan fungere til flere forskellige lejligheder afhængigt af, hvordan du styler dem, siger Sales Manager Ulrik Spangsbjerg Pedersen fra RUE de FEMME.

Han er tilstede under modeshowet og glæder sig til rådgive gæsterne.

Det samme gør sig gældende med salgskonsulent Lone Schmidt, PBO (Philosophy Blues Original). PBO er ligeledes et dansk tøjmærke med en markant profil. PBO er kendt for høj kvalitet og karakteristisk design.

- PBO kan beskrives som elegant og sofistikeret med et stærkt udtryk, hvilket afspejler vores kollektioner, som er skabt til den moderne forbruger. Det gennemgående fokus i design og materialevalg er, at kvinden skal føle sig sikker og tilpas i tøjet, siger Lone Schmidt.

Der er kun plads til 25 gæster, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil sikre sig en billet.

- Mine to tøjmærker i butikken er på vej mod en mere ansvarlig fremtid. Derfor producers der små mængder for at undgå spild, hvilket også betyder, at vi hos Søndergaard F som hovedregel kun indkøber én af hver størrelse af kollektionerne. Hos begge mine leverandører og for min butik gælder det, at vi vil altid vælge kvalitet frem for kvantitet, siger Tina Søndergaard Frederiksen.

Det afspejler sig også i forårets- og sommerens modetendenser.

- Lige nu hitter de lækre nye habitsæt, som kan bruges igen og igen og styles på mange forskellige måder. Og så er kjolerne og bluser selvfølgelig statidvæk også et hit. Hør blandet med viskose er en tendens, vi kommer til at se meget af i år, vurderer indehaveren af Søndergaard F.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...