Gå til hoved-indhold
10. januar 2021 - kl. 10.01

Elsk mig som jeg er - og vis respekt og forståelse

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Betina Munk

Betina Munk fra Jerup blogger på Kanal Frederikshavn: Jeg håber, at I alle havde en glædelig juletid og er kommet godt i gang med det nye år.

Vi fejrede hver dag i december, som vi i princippet fejrer hver eneste dag i året, nemlig præcis som vi lyster. Alle vores behov blev dækket, og det var en rolig og god jul.

Forventninger til hinanden i samfundet er ofte høje - især omkring juletid - og det fik mig til at tænke på os mennesker generelt. Der er så høje forventninger til hinanden generelt, på jobbet, til højtider og så videre.

Min drøm er, at vi alle bliver bedre til at elske hinanden, som vi er, tage hensyn og have respekt og forståelse for hinanden. Mit eneste ønske nu og altid (udover fred i verden) er enkelt: Elsk mig som jeg er.

Teknologien udvikler sig hastigt, og vi har alt det materielle, vi overhovedet kunne drømme om, men er vi virkelig så søde, som vi kan være? På det område kunne vi alle tåle at udvikle nye færdigheder, for der er altid plads til mere næstekærlighed.

Jeg har sikkert ikke været god nok i nogle øjne, og det er ok, for jeg har ikke været særlig aktiv på nogle områder i 2020, og min hjemmeside, hvor jeg gerne flittigt deler opskrifter, har været stillestående det meste af året.

Der var dog en ting, én opskrift, som jeg længe har lovet at dele, en opskrift, som har været efterspurgt. Jeg kunne næsten ikke få mig selv til at svigte mine søde følgere, så her kommer den.

Det er opskriften på glutenfri snøfler. Denne opskrift kan også både laves sukkerfri og vegansk. Det kræver jo ret meget at udvikle opskrifter, for sagen er den, at der skal testes om og om igen, afprøves en masse, derudover skal der tages billeder, der skal noteres, renskrives og så videre. Det er omfattende - især når man forsøger at kopiere en lille sag, som egentlig består næsten udelukkende af sukker og over 20 e-numre...

Min udgave smager så tæt på originalen som muligt, samtidig med at den kan laves og spises med god samvittighed. Her bruges ingen e-numre, kun kærlighed.

Så her er min gave til jer.

Glædelig 2021, må I få masser af gode stunder og må I bade i næstekærlighed.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...