Gå til hoved-indhold
28. marts 2024 - kl. 16.03

Enjoy Nordjylland klar med nyt inspirationsmagasin

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Sidste års inspirationsmagasin fra Enjoy Nordjylland/Destination NORD var en kæmpe succes. 2024-udgaven, der udkommer på dansk og tysk i alt i 120.000 eksemplarer, ramte hylderne hos attraktioner, overnatningssteder, feriehusudlejere, færger, tankstationer med videre lige inden påsken.

- Dette magasin er en af årets større investeringer, og vi bliver ind imellem spurgt, hvorfor vi vælger at udkomme på print. Men svaret er klart: Der er stor efterspørgsel blandt turisterne i destinationen på at få noget inspirationsmateriale med i hånden, turismeerhvervet er superglade for at kunne tilbyde et produkt af høj kvalitet – og så kommer vi ikke udenom, at tyskerne befinder sig vældig godt i printuniverset, forklarer Head of Marketing & Development hos Destination NORD / Enjoy Nordjylland, Rebekka Schlippe.

Ud fra et ønske om at agere så bæredygtigt som muligt er magasinet en af få nøje udvalgte tryksager, som destinationsselskabet udgiver. Det er derfor også trykt i Danmark på genbrugspapir og bærer mærkerne Bæredygtigt skovbrug og Svanemærket.

Det er produceret i samarbejde med Egmont Story House, som står for tekst og layout, mens teamet hos destinationen selv er redaktører på indholdet. Det henvender sig til turister i hele landet og har til formål at skabe lyst til mange flere oplevelser og genbesøg i Nordjylland. Samtidig er det en vigtig indsats for markedsføring af de små og store lokale oplevelser over for turister, der allerede er i området og søger inspiration til flere oplevelser – da det kan motivere til at besøge flere steder og til længere ophold.

- På 74 sider kan man jo ikke levere et udtømmende katalog over de tusindvis af spændende tilbud, der findes på tværs af fire kommuner – derfor udvælger vi år for år nøje de enkelte oplevelser og steder, som finder vej til spalterne, men vi forsøger også at ramme bredt, så der er noget for enhver interesse og pengepung, siger Rebekka Schlippe.

Derfor indeholder magasinet for eksempel også guides og information om outdoor-overnatning, vandreruter og naturoplevelser side om side med information om børneattraktioner, events, museer, hoteller, restauranter og meget mere.

Virksomheder i Destination NORD kan gratis bestille magasinet hjem hos distributøren FERIEDANMARK til uddeling blandt gæsterne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...