Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Et uhyggeligt menneske på en fodboldbane

Jakob Kristensen havde en vigtig fod med i Sæbys første mål og scorede selv til 2-0 og 4-2.
- Han er et uhyggeligt menneske på en fodboldbane. Jeg har næsten ikke ord for det. 

 

Det siger cheftræner Nikolaj Dorff om IF Skjold Sæbys dobbelte målscorer i lørdagens 4-2-sejr over Viby IF i Danmarksserien.

Er Jakob "Mølby" Kristensen for god til at spille i Danmarksserien?

- Ja, det har jeg sagt i mange år, fastslår Sæby-træneren.

Jakob Kristensen havde i den grad også en en fod med i åbningsmålet efter bare fire minutter. Han arbejdede ihærdigt i højre side og sendte et fint indlæg ind tæt foran mål. Det blev bokset ud af straffesparksfeltet, men her dukkede Christoffer Nødgaard op. Han afsluttede konsekvent, og lidt heldigt strøg bolden forbi en Viby-spiller på målstregen.

Efter 33 minutter vandt "Mølby" igen en nærkamp, og det bragte ham alene med målmanden. I disse situationer er han uhyre effektiv. 2-0 til Sæby - og en fornem assist til Mathias Mygind Andersen, der som bageste mand fandt Jakob Kristensen med en sublim aflevering.

Vibys bedste periode kom i begyndelsen af anden halvleg. Her var det gået op for de hvidblusede gæster, at der ikke var tale om en sommerkamp i en Aarhus-forstad, men at der stod tre vigtige point på højkant mod et toptændt oprykker-mandskab fra Vendsyssel.

I løbet af de første 17 minutter af anden halvleg ramte Viby både overligger og stolpe. Det trak op til en reducering, men i stedet øgede Martin Mølholt til 3-0 med en "kælen" afslutning et par meter uden for straffesparksfeltet. Mølholt udgjorde sammen med Christoffer Nødgaard et velspillende makkerpar på den centrale midtbane.

Nu lignede det "a walk in the park" for oprykkerne, men to Viby-reduceringer i det 74. og 82. minut skabte nervøsitet hos hjemmeholdets mange tilskuere. Men kun i halvandet minut. En ny bold i dybden til Jakob "Mølby" Kristensen blev koldblodigt udnyttet. 4-2 til Sæby.

Flere spillere fortjente prædikatet "Kampens Spiller" i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, men valget faldt fortjent på Jakob "Mølby" Kristensen. Imponerende, at han er så skarp, når man tænker på, at han ikke træner med sine holdkammerater. Han arbejder nemlig om aftenen på Danish Crown i Sæby. Han har dog lige haft fri i tre uger, og her passede han træningen. Det kunne ses lørdag eftermiddag.

- Vi var mere parate fra start af, og vi havde styr på de scenarier, der skulle udspille sig. Det løste drengene fremragende, og vi var enormt skarpe offensivt. Det var kynisk, hvad vi præsterede, mente Nikolaj Dorff.

Tre point i den første kamp efter oprykningen til Danmarksserien må i den grad siges at være perfekt, men Nikolaj Dorff løfter pegefingeren.

- Jeg var overhovedet ikke tilfreds med vores koncentration, efter at vi kom foran med 3-0, og vi mistede fokus i de situationer omkring deres mål. Vi har meget at lære, og vi holder fødderne helt nede på jorden. Vi kan ikke bruge det til ret meget, at vi har vundet med 4-2, for vi skal spille et helt år, udtaler Nikolaj Dorff.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close