Gå til hoved-indhold
05. april 2011 - kl. 14.04

FfI's U16-piger vinder pokalfinale med ét mål

  • 1 af 2
    FOTO: Privat
  • 2 af 2
    Jacob V. Poulsen, Ida Høngård, Adeline Bech, Cecilie Gårdbo, Trine Skovbak, Pernille Madsen, Mogens Bech. Trine Fjeldgård, Mette Magnusson, Melissa Mujezinovic, Sanne Beyer Christensen. Lotte Beyer Christensen, Liv Falberg, Mathilde Jensen.
Af: Kanal Frederikshavn

FfI's U16-håndboldpiger vandt Kreds Cup-finalen over Brønderslev med 16-15.

Pigerne havde i sæsonen mødt Brønderslev i to spændende og tætte kampe, hvor de havde tabt og vundet med 1 mål. Derfor var både trænere og spillere ikke i tvivl om, at der skulle kæmpes og fightes, hvis pokalfinalen skulle vindes.

Brønderslev har flere dygtige spillere, og især to spillere skulle der være fokus på, og hvis de kunne stoppes, ville sejren være inden for rækkevidde.

Starten af kampen var meget præget af nerver på begge hold, og gennem hele kampen vekslede føringen, og begge holds spillere kæmpede om hver bold.

Men med en flot holdindsats, hvor alle FfI-pigerne kæmpede for holdet og for hinanden, så lykkedes det til stor jubel i de sidste sekunder at vinde finalen med 16-15.

Det er umuligt at fremhæve enkelte spillere for FfI i en kamp, hvor alle kæmpede forbilledligt og fulgte den lagte taktik.

Der skal også være ros til de to dommere Roland Martin Jensen og Torben Brander, som dømte en god kamp og lod pigerne spille håndbold uden unødvendige afbrydelser.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...