Gå til hoved-indhold
112
18 september. 2023

Flere færdselsuheld i weekenden i Frederikshavn og Sæby

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Der har været flere færdselsuheld i weekenden i landets nordligste politikreds, men vi lægger ud med endnu et tyveri fra en bil, som ikke var låst.

Bilen var parkeret i gården ved Restaurant Sæson i Danmarksgade i Frederikshavn. I perioden fra torsdag til søndag er der stjålet en pung med 2.000 kroner i kontanter, betalingskort, kørekort samt sundhedskort.

Der har været adskillige af disse tyverier i Frederikshavn de seneste måneder. 

- Vi appellerer endnu engang til, at folk låser bilen, når de forlader den, siger politikommissær Michael Karstenskov, leder af Sagscenter Frederikshavn.

Søndag kl. 16.50 skete der er færdselsuheld i krydset Donbækvej/Bangsbovej i Frederikshavn. En 66-årig kvinde fra Frederikshavn overholdt tilsyneladende ikke sin ubetingede vigepligt og kørte ind i en el-cyklist.

Cyklisten, en 64-årig mand fra Frederikshavn, blev kørt på sygehuset med ambulance, men ifølge politiet undgik han alvorlige skader.

Lørdag kl. 13.35 rykkede politiet ud til et færdselsuheld ved Hedebo Camping. En 25-årig kvinde fra Hjørring kørte ud fra Hedebovej på Frederikshavnsvej, hvor hun påkørte en bil, der var på vej i nordlig retning. Bag rattet sad en 51-årig mand fra Frederikshavn.

- Der skete omfattende skader på begge køretøjer, og kvinden havde smerter i maven og på armen, oplyser Michael Karstenskov.

Lørdag kl. 13.00 blev en mand ramt af en knallert i gågaden i Frederikshavn. Det skete i krydset Danmarksgade/Tordenskjoldsgade.

Flere knallerter kørte slalom i gågaden i høj fart, og i krydset ramte de en mand. Han pådrog sig skader på benet og brandmærker.

Fredag kl. 23.14 blev en spritbilist anholdt ved Coop365 på Grundtvigsvej i Elling. Det var tale om en 73-årig mand fra Frederikshavn.

Fredag kl. 23.40 blev en 36-årig mand fra Flauenskjold vinket ind til siden på Havnepladsen i Frederikshavn. Han er nu sigtet for narkokørsel, ligesom han i forvejen er frakendt kørekortet.

Sidstnævnte er også tilfældet for en 19-årig mand fra Vodskov, som lørdag kl. 17.00 blev stoppet på Hjørringvej. Trods sin unge alder var han allerede frakendt kørekortet, men det stoppede ham ikke i at køre bil i Frederikshavn.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...