Gå til hoved-indhold
26. marts 2024 - kl. 11.03

Foredrag med Peter Ingemann på Frederikshavn Gymnasium

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Onsdag 2. oktober kl. 18.30 arrangerer Frederikshavn Teaterforening foredrag med Peter Ingemann på Frederikshavn Gymnasium.

- Det bliver en aften for hele familien. Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til Peter Ingemann og alle vores gæster. Der er plads til 500 denne aften, oplyser formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Den karismatiske tv-vært Peter Ingemann tager publikum med ind bag kulisserne på det populære program rejseprogram "STØRST".

- Hør hemmelighederne bag succesen og alle de sjove sidehistorier, som ikke kom med i programmet. Foredraget krydres med klip fra programmet, fortæller formand Lilly Pedersen.

"STØRST" er TV2’s rejseprogram om de største og mest fascinerende ting i verden. Programmet har gået sin sejrsgang på skærmen og har fået nogle af de højeste karakterer nogensinde for et underholdningsprogram.

- Vi har på mange opfordringer nu endelig fået et foredrag i stand med Peter Ingemann. Vi sætter derfor scenen for en aften, hvor der bliver fokus på meget af det i denne verden, der kan betegnes som STØRST, siger Lilly Pederen.

Peter Ingemann glæder sig til at komme til Frederikshavn.

- Jeg bor i en lille by i et lille land, og her er vi vant til, at småt det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst.

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til TV2’s populære rejseprogram, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting.

Billetter købes her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...