Gå til hoved-indhold
20. februar 2024 - kl. 00.02

Foredrag om spædbarnsdrab og én af Danmarks mest mystiske mordsager

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Er du vild med True Crime? Så glæd til dig marts, hvor du kan opleve to spændende True Crime-foredrag på bibliotekerne i Skagen og Frederikshavn.

True Crime er et populært og fascinerende emne, der har fanget folks interesse i årevis. Vi drages af det mystiske og dét, der skræmmer os. Og den virkelige verden er fuld mordgåder og forbrydelser, der inspirerer vores True Crime-forfattere.

Glæd dig til en fortælling om mord, moderskab og menneskelighed, når forfatter og journalist Camilla Stockmann besøger Frederikshavn Bibliotek tirsdag 5. marts.

I bogen "Når du strammer garnet", tager Camilla Stockmann os med tilbage til de mørke årtier, før aborten blev fri. Hun undersøger historien bag de mange spædbarnsdrab, der fandt sted i Danmark i 1940’erne. Selve historien fik liv, da Camilla Stockmann kom på sporet af en sag i sit eget kvarter, der viste sig at gemme på en uhyggelig fortid.

En tidlig morgen i februar 1948 blev ægteparret Vilhelm og Inger Jacobsen fundet dræbt i deres lejlighed på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Gerningsmanden eller -mændene er aldrig fundet, og dobbeltmordet er siden blevet én af danmarkshistoriens største uopklarede mordgåder.

Hør hele historien mandag 18. marts på Skagen Bibliotek, når True Crime-forfatter Peer Kaae gennemgår alle de mystiske detaljer og fortæller om sin årelange efterforskning af dobbeltmordet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...