Gå til hoved-indhold
13 november. 2023

Freddy's Bar skifter navn til JOY'S PUB - åbner på fredag med livemusik

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Freddy's Bar i Havnegade i Frederikshavn skifter navn til JOY'S PUB, som netop har offentliggjort, at åbningsfesten finder sted på fredag 17. november fra kl. 15.00.

37-årige Maria Lauridsen, som bor i Frederikshavn, har pr. 1. november købt både bygningen i Havnegade og Freddy's Bar, som altså skifter navn til JOY's PUB.

- Der vil være en masse gode priser i baren og fuld blæs på scenen. Vi ses på fredag til et brag af en fest, skriver JOY'S PUB på Facebook.

Ved overtagelsen fastslog Maria Lauridsen, at det fortsat skal være et sted for det voksne publikum, og noget tyder på, at livemusikken stadig får en central plads.

På åbningsdagen går Kruse og Engqvist på scenen kl. 16.00. Duoen spiller blandt andet Dodo & The Dodos, Thomas Helmig, Ray Dee Ohh og TV2.

Fredag aften leverer DIRTY GUNS et "stykke højtbelagt med rock". Efter 1.000 koncerter og 10 år som omrejsende cirkus på landets landeveje, vil DIRTY GUNS gerne byde på en rutsjebanetur i deres slidte og beskidte cirkus. Her hjælper sikkerhedsselen ikke, og der er ingen vej tilbage, når du først bliver fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et sceneshow, som tryllebinder selv Stephen King.

 

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...