Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.11.2021 | Af: Peter Marquard

HJ Kontorcenter tilfører ekstra ressourcer

41-årige Katrine Hostrup har 15 års erfaring fra kopibranchen.
Med ansættelsen af Katrine Hostrup som ny kopisælger, udvider HJ Kontorcenter på Knivholtvej i Frederikshavn indsatsen overfor virksomhedens nuværende og kommende kunder.

 

- Efter COVID-19 mærker vi en øget aktivitet, og med Katrine Hostrups ansættelse styrker og videreudvikler vi vores afdeling for kopi og print. Det er et område i omvæltning, og selvom om trenden hverken viser vækst eller er for nedadgående, har vi valgt at fokusere og tilføre ekstra ressourcer på netop denne del af vores forretning, fortæller salgsleder Michael Jørgensen fra HJ Kontorcenter.

41-årige Katrine Hostrup har 15 års erfaring fra kopibranchen og er bosiddende i Nørresundby med sin familie, men hun har et ønske om at flytte til Frederikshavn med tiden.

- Med den stigende miljøbevidsthed bliver der brugt mindre papir, og derfor bliver der ikke taget så mange kopier som tidligere, men en kopimaskine kan i dag også meget mere end det. Den bliver også brugt til at scanne og sende, så kopidelen bliver mindre og mindre, men den kan hjælpe med at digitalisere på en anden måde og hjælpe på andre parametre, understreger Michael Jørgensen.

HJ Kontorcenter beskæftiger 18 medarbejdere fordelt på fem afdelinger – hvoraf en helt ny IT-afdeling er det seneste skud på stammen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close