Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Jacob Risgaard fremviser fantastisk flot årsregskab

Jacob Risgaards holdingselskab kom ud af det seneste regnskabsår med et imponerende overskud på næsten 122 millioner kroner.
Jacob Risgaard kan se tilbage på et forrygende regnskabsår i JR Holding ApS. Den frederikshavnske forretningsmand noterede i regnskabsåret 2020/2021 et overskud på næsten 122 millioner kroner.

 

De foregående fire år var der "kun" er overskud på mellem 3,3 og 6,8 millioner kroner.

Egenkapitalen i Jacob Risgaards holdingselskab er nu på næsten 156 millioner kroner.

Finans.dk har forsøgt at finde ud af årsagen til det imponerende resultat i JR Holding ApS.

- Der er selvfølgelig indkasseret noget der, siger Jacob Risgaard med henvisning til, at Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsens Heartland i begyndelsen af 2021 købte sig ind i Entertainment Trading A/S - selskabet bag Coolshop.

Jacob Risgaard oplyser til Finans.dk, at det flotte regnskab også skyldes et år, hvor COVID-19 gav onlinesalg gode betingelser.

Med næsten 156 millioner kroner i egenkapital er det nærliggende at spørge Jacob Risgaard, hvad han vil gøre med sin formue. Han forsikrer, at pengene skal investeres.

- Jeg håber, at min dankort bliver afvist i kiosken, når jeg skal købe en kop kaffe på sygehuset og skal herfra. Den dag sover jeg glad ind omringet af min familie, sig han til Finans.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close