Gå til hoved-indhold
09. april 2024 - kl. 00.04

Jeg bliver så træt - er der mon en voksen tilstede i byrådssalen?

  • 1 af 1
Af  Per Møller

Per Møller, Kvissel, har skrevet dette indlæg: Kære byrødder i Frederikshavn Kommune. Jeg vil som helt almindelig borger i Frederikshavn Kommune tillade mig at komme med mit synspunkt på oplevelsen af, hvad der lige nu pågår i diverse medier i forhold til jer og jeres ageren overfor hinanden.

Jeg synes, det er beskæmmende at opleve, hvordan I i diverse indlæg beskylder hinanden for alverdens dårligdomme og mangel på dømmekraft. Er det virkelig nødvendigt, at vi som borgere/vælgere skal fyldes med al denne mudderkastning fra nu af og helt til november 2025? Hvis det er tilfældet, så bliver det lange og opslidende 19 måneder med såkaldt valgkamp, som nogen af jer selv har udråbt det til.

I mine øjne skal en valgkamp da indeholde gode synspunkter, forslag og forskelligheder i forhold til, hvordan man vil drive en kommune til alles bedste, og ikke hvor ringe man synes hinanden er til at bestride en byrådspost, og de hverv, der hermed følger, eller hvad der er foregået i de forgangne år. Alle borgere i kommunen er jo bevidste om, at der har været sager, der måske skulle have været håndteret anderledes, men vi kan ikke bruge fortiden til noget som helst, hvis ikke nogen af jer har en positiv tilgang til fremtiden.

Man kan da på ingen måde - uanset politisk tilhørsforhold - bruge jeres indlæg til noget som helst i den retning!

Jeg oplever det lige nu som om, at den, der råber højest, tror, har mest ret!

I påberåber alle ordentlighed og en god tone - hvor bliver den lige af? Og hvorfor ordner I ikke jeres stridigheder internt? Præcis som alle andre ville gøre det på en privat arbejdsplads.

Der findes et begreb, som de fleste kender til - nemlig det, der hedder politikerlede, og jeg må da sige, at I i den grad forstår at bære brænde til det bål lige nu. Man bliver simpelthen så træt af de evindelige interne opgør, som I praktiserer i fuld offentlighed, i stedet for at udvise noget produktivitet, som kan få hele vores kommune til at vækste og blomstre og give en god sammenhængskraft.

Nu vil jeg ikke fornærme børnene i børnehaverne, men det er udefra set lige nu nok det nærmeste, jeg kan komme på at sammenligne det hele med.

Er der mon en voksen tilstede i byrådssalen?

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...