Gå til hoved-indhold
12. maj 2024 - kl. 00.05

Landsbyløbet med start og mål på Spejder Farmen i Strandby

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

- Strandby er en landsby med fut i. Der laves mange lokale tiltag, som skal sikre byens eksistens, gøre byen attraktiv og være til gavn for de borgere, der bor i byen og i lokalområdet. Det er også en af grundene til, at Strandby Spejderne har valgt at takke ja til tilbuddet om at planlægge et af årets hyggeligste motionsevents, nemlig Landsbyløbet.

Det siger gruppeleder Christina Jensen fra Strandbyspejderne.

Tirsdag 14. maj inviterer Strandby Spejderne alle motionister, løbere, cykellister og MBT’er til en hyggelig tur rundt i lokalområdet omkring Strandby. Der bliver lavet ruter i flere længder, hvor man både kan gå, cykle, løbe og kører MTB. Ruterne varierer i længde fra fem kilometer og op til et halvmaraton (21 kilometer).

Som noget nyt vil der på tirsdag også være en familierute på tre kilometer, som er velegnet til børnefamilier. Ruten er valgt, så hele familien kan komme afsted sammen, hvilket også gælder for både barnevogne og klapvogne.

Strandby Spejderne viser deres lækre område på Spejder Farmen frem, da der her findes både start og mål. I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter for børn. Der vil være salg af mad og drikke og hyggeligt samvær på Spejder Farmen hele dagen. Pladsen er åben fra kl. 16.30, hvor der udleveres startnumre til alle deltagerne.

Alle børn under 16 år får en gratis medalje ved tilmeldingen. Voksne og børn over 16 år koster fra 50-75 kroner alt efter ønske om en medalje.

- Med et ønske om at støtte op om lokale aktiviteter, sætte Strandby på landkortet og skabe gode rammer for børn i lokalområdet, håber Strandby Spejderne på at se rigtigt mange lokale børn, unge og voksne til en hyggelig aften på Spejder Farmen, siger Christina Jensen.

Ruterne:
Barnevognstur på ca. 3 km. velegnet til familier med mindre børn
5 km. løn/gang rute
10-12 km. rute, der kan klares på gåben som løb eller på cykel
25 km. rute til cyklister
Halvmarathon til de dygtige løbere
Guidet MTB-tur med lokale guider.

Program:
Kl. 16.30-17.15: Udlevering af Startnumre
Kl. 17.15: Velkomst
KL. 17.30-18.10: Deltagerne sendes afsted
Kl. 18.30 – 21.00: Hygge og mulighed for køb af mad og drikke i målområdet

Priser:
Voksen: MED medalje 75 kr. 
Voksen: UDEN medalje 50 kr.
Børn (til og med 16 år): MED medalje 0 kr. 

Tilmeldingen her.

Lidt om Strandby Spejderne
Med Spejder Farmen som udgangspunkt mødes Strandby Spejderne hver lørdag i lige uger fra kl. 10-13 til spejderaktiviteter med naturen som legeplads. Strandby Spejderne er en aktiv gruppe med cirka 100 medlemmer i forskellige aldersgrupper.

Strandby Spejderne tilbyder spejderaktiviteter til tre forskellige aldersgrupper, som alle mødes til spejderlørdage på Spejder Farmen hver anden lørdag.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...