Gå til hoved-indhold
25 december. 2019

Landskaber med højt til himlen på biblioteket

 • 1 af 4
  FOTO: Privat
 • 2 af 4
  FOTO: Privat
 • 3 af 4
  FOTO: Privat
 • 4 af 4
  - Jeg drages af årstidernes varierende farver og den barske, men skrøbelige natur i det nordjyske, siger Marie Louise Eriksen.
Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavn Bibliotek byder i samarbejde med den lokale billedkunstner Marie Louise Eriksen velkommen til udstillingen "Mit Vendsyssel".

Udstillingen ferniseres lørdag 4. januar kl. 11.00 på gallerigangen på Frederikshavn Bibliotek og varer til og med lørdag 18. januar.

Marie Louise Eriksen fra Frederikshavn elsker Vendsyssels smukke og vilde natur, og det er netop lokale landskaber, som hun viser frem på udstillingen.

- Jeg drages af årstidernes varierende farver og den barske, men skrøbelige natur i det nordjyske, siger Marie Louise Eriksen.

For at fange og skildre naturen må hun ud og opleve den helt tæt på, og det bliver til mange vandreture ved havet og i skoven med skitsebog og farver. Indtrykkene bliver bragt med hjem til staffeliet og omsat til malerier, der skildrer det nordiske lys og farver.

To af hovedværkerne til udstillingen er helt nye og har ikke været udstillet før.

- Jeg glæder mig til at vise resultatet af mange måneders intenst malearbejde frem, udtaler Marie Louise Eriksen, som håber, at folk har lyst til at kigge forbi udstillingen, hvad enten de er interesserede i kunst eller natur.

Marie Louise Eriksen er opvokset på landet vest for Frederikshavn og har arbejdet professionelt med maleriet i mere end 20 år. Hun debuterede på en censureret udstilling i 2003 og udstiller fast hos nogle af landsdelens bedste gallerier.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...