Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Lørdag: Stor festdag i FfI - fejrer 90 års jubilæum

Vendsyssel Håndbold spiller hjemmekamp i Idrætshallen i anledning af FfI's 90 års jubilæum.
Lørdag 16. oktober fejrer FfI Håndbold 90 års jubilæum. Der er reception i Spar Nord Lounge om formiddagen, to 1. divisionskampe i Idrætshallen om eftermiddagen og jubilæumsfest for alle FfI'ere (håndbold, fodbold, brydning og gymnastik) om aftenen i Arena Nord.

 

Næsten 300 er tilmeldt aftenens fest, hvor to af klubbens største håndboldnavne, OL-guldvinderen Lotte Kiærskou og Helle Thomsen, i 2019 kåret som den bedste kvindetræner i Europa, har meldt deres ankomst.

- Vi glæder os alle helt vildt til dagen. Tilmeldingen til festen er slut, men man er velkommen til både reception fra kl. 10-12 og de to kampe i Idrætshallen, siger formand Peter Laigaard, FfI Håndbold.

Kl. 13.00 får Elitesport Vendsyssel, der spiller på FfI's licens i herrernes 1. division, besøg af HEI. Med sejren senest over HC Odense klatrede ESV med sine fem point op på en aktuel niendeplads. Det er pladsen umiddelbart under den nedrykningsfrie mellemgruppe.

Modstanderne fra Aarhus har kun tjent et enkelt point i sine seks kampe via et uafgjort resultat mod HC Odense, så hjemmeholdet må påtage sig favoritrollen i Frederikshavn.

Kl. 15.00 spiller Vendsyssel Håndbold mod Hadsten i kvindernes 1. division. Især for cheftræner Oli Kecman bliver det en speciel kamp. Det var netop i Idrætshallen, at hun sammen med FfI to gange vandt DM-sølv midt i 90'erne.

- Det er en stor kamp for mig, fordi vi spiller i Idrætshallen, min gamle hjemmebane, og FfI har 90 års fest. Jeg er fyldt med positiv energi og dejlige minder, siger Oli Kecman.

Vendsyssel har blot hentet tre point i sæsonens første fire kampe. Det harmonerer ikke med trænerens målsætning om en placering i top 4.

- Starten overrasker mig ikke. Der er mange gode hold i 1. division, og vi er et nyt hold, som er blevet ramt af mange skader i en i forvejen smal trup. Jeg tror dog på vores projekt, og jeg tror også fortsat på, at top 4 er realistisk, siger Oli Kecman.

Skaderne betyder, at Vendsyssel spiller i en "alternativ" opstilling mod Hadsten, der er noteret for ét point mere end hjemmeholdet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close