Gå til hoved-indhold
28. maj 2024 - kl. 00.05

Lokale laver maden til Rock i Frederikshavn

  • 1 af 1
    Mads Holmberg fra Holmbergs Køkken og Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn glæder sig til at forkæle koncertgæsterne med chili con carne og tarteletter lørdag 8. juni på Knivholt.
Af: Michael Frederiksen

Når sulten melder sig midt i musikken og den festlige stemning til Rock i Frederikshavn, kan koncertgæsterne se frem til et mangfoldigt udvalg af lækker mad, tilberedt af nogle af byens dygtige madaktører.

- Vi er en lokal koncert, og selvfølgelig er det også lokale, som skal lave maden på pladsen. I år har vi for eksempel lavet en aftale med Holmbergs Køkken i Kattegat Siloen, og det tror jeg, bliver en stor succes. Mads og teamet hos Holmbergs Køkken serverer nemlig chili con carne og tarteletter. Ingen festival uden tarteletter, griner Casper Høgsted, talsperson for Rock i Frederikshavn.

- Vi har også igen i år lavet aftale med XL Byg Elling og Søren Jensen, som sammen med Christian Conradsen fra NOORMANN serverer XL Byg Grill Brunchbuffet kl. 11-13. Christian Conradsen sørger også for at mætte en masse munde til vores Aftenbuffet i Østre Lade kl. 17-20.

Udover chili con carne, tarteletter, brunchbuffet og aftenbuffet kan koncertgæsterne vælge mellem flere lækre madmuligheder:

Vegetariske retter: For dem, der foretrækker vegetariske måltider, vil der være lækre falafler serveret med frisk salat og hjemmelavede dips.

På koncertpladsen vil der også være klassiske festivalretter. Sultne koncertgæster kan glæde sig til saftige burgere, sprøde fritter, varme pizzaer, og Mogens Pølsemand vil være klar med sine populære hotdogs.

- Rock i Frederikshavn handler ikke kun om god musik, men også om at skabe en helhedsoplevelse for vores gæster. Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til en uforglemmelig koncert med god mad og fantastisk musik, smiler Casper Høgsted.

Billetter til Rock i Frederikshavn lørdag 8. juni købes online på: www.rockifrederikshavn.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...