Gå til hoved-indhold
01 januar. 2022

Mæhle i Bratten gav Mette F. og alle andre baghjul

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

15 dage efter, at Joakim Mæhle løb rundt på Wembley og spillede EM-semifinale i fodbold mod England, var landsholdsspilleren fra Østervrå pludselig at finde på "Bratten Stadion", en lille sandbane med to mål. 

Kanal Frederikshavn optog en video, da Joakim Mæhle og hans kammerater fra Østervrå fordelte sig på to hold med de små lokale fodbolddrenge, som denne torsdag aften i forvejen spillede på banen i det skønne sommervejr. 

Netop den video har uden sammenligning flest visninger i 2021 på Kanal Frederikshavns Facebook-side. Den er vist over 123.400 gange. Der er langt ned til statsminister Mette Frederiksens besøg i Sæby, som dog indtager andenpladsen med over 82.700 visninger.

Populære Joakim Mæhle er også at finde på sjettepladsen på vores Top 10, når det gælder flest visninger i 2021. Bemærkelsesværdigt er det, at Bratten Beach Boys her er i selskab med Peter A.G. fra Gnags og Vikingarne fra Sverige:

Nr. 1 - 23. juli
EM-stjernen Joakim Mæhle gav en flok drenge i Bratten en uforglemmelig oplevelse, da han torsdag aften spillede en impulsiv kamp mod dem i sandet på legepladsen i Bratten.

Nr. 2 - 4. juni
Statsminister Mette Frederiksen fik nærmest en heltemodtagelse, da hun fredag eftermiddag besøgte Sæby bymidte. Hun lovede at komme tilbage i sommerferien.

Nr. 3 - 24. september
Flere frederikshavnere og sæbynitter deltager i Cool Car Race, som begynder i dag i Odense. Jacob Risgaard og Mark Nielsen står bag løbet med deltagelse af 48 lækre biler, hvor der samles ind til udsatte børn.

Nr. 4 - 21. september
Endnu et tegn på, at sommeren er forbi: Palmerne køres i dag fra Palmestranden til det store væksthus på Brønderslevvej.

Nr. 5 - 13. marts
I dag åbnede de to populære ishuse ved Møllehuset og Palmestranden i Frederikshavn. Det er lidt tidligere end normalt. Ishuset ved Møllehuset har 75 års jubilæum. Vi blev præsenteret for en nyhed, da vi var på besøg.

Nr. 6 - 20. juli
En smilende og imødekommende Joakim Mæhle var tirsdag eftermiddag tilbage i Østervrå, hvor især unge fodboldfans stod i kø i timevis for at få landsholdsspilleren autograf og ikke mindst et foto med verdensstjernen fra Østervrå.

Nr. 7 - 5. december
Halvdelen meldte afbud, men de godt 600 gæster, som dukkede op fredag og lørdag, fik en skøn julefrokost i Arena Nord anført af en energisk og yderst veloplagt Peter A.G.

Nr. 8 - 7. august
Vores anmelder var begejstret, da Vikingarne i begyndelsen af august besøgte Knivholt:

"Sjøgrens smørtenor-stemme bringer en kådhed frem i kvinderne og får mændene til at skule en smule misundeligt, når melodierne får vinger. Det får os til at indse, at når befolkningen i halvandet år har ligget underdrejet i en coronadøs, er medicinen, der bringer livsglæden frem, hverken at finde i en Pfizer- eller Moderna-vaccine. Den findes i musikkens verden."

Nr. 9 - 4. maj
Nedrivningen af Apholmgaard på Kæret begyndte i går. Ud af murbrokkerne opstår syv sommerhusgrunde, som netop er sat til salg. Interessen for grundene er stor.

Nr. 10 - 23. juli
De synger på niveau med alle os andre, men de er charmerende og skaber godt humør. Bratten Beach Boys er årets største trækplaster ved købmanden i Bratten.

Kanal Frederikshavns livestreaming fra kommunalvalget topper listen, når det gælder "antal sete minutter". I næsten fem timer sendte vi live fra Arena Nord med Anders Broholm som den dygtige ekspert og analytiker, og det var tydeligvis et tiltag, som seerne kunne lide. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...