Gå til hoved-indhold
04. februar 2021 - kl. 23.02

Ny ejer af OK-tank vil skabe forandring

  • 1 af 4
    FOTO: Marcus Linkhorst
  • 2 af 4
    FOTO: Marcus Linkhorst
  • 3 af 4
    Kirsten Lund lægger stor vægt på, at hun vil indtage butikken med nye ideer.
  • 4 af 4
    Kirsten Lund lægger stor vægt på, at hun vil indtage butikken med nye ideer.
Af: Marcus Linkhorst

Kirsten Lund har rykket teltpælene op og skiftet Hobro ud med Frederikshavn. Det har hun gjort for at forpagte OK Tanken på Hjørringvej.

Corona har haft en konsekvens for mange mennesker. Også for Kirsten Lund, der havde en kiosk i Hobro, som måtte lukke grundet corona.

Men hun var ikke færdig med at være selvstændig, kunne hun mærke. Derfor valgte hun at forpagte OK Tanken på Hjørringvej i Frederikshavn. Og det er hun glad for.

- Der er ingen tvivl. Jo længere, jeg kommer ind i det, jo federe tænker jeg, at det her kan gå hen og blive. Jeg har ikke et sekund fortrudt, selvom jeg synes, jeg er dødpresset på alt lige nu. Så tænker jeg, at alt kommer til at gå så fint, fortæller hun til Kanal Frederikshavn.

Kirsten Lund har ad flere omgange været selvstændig, og hun har svært ved at slippe det at være selvstændig.

- Jeg tror, det er den energi, det giver mig, at der er mange bolde i luften hele tiden, og ting, der skal tages stilling til, og opgaver, der skal løses. Det kunne man også finde i et lønnet job, men her står jeg også selv med ansvaret. Og jeg er kommet frem til, at det er lige nøjagtig det, det handler om. Hvis ikke det er mig, der skal stå med ansvaret, så virker det lidt tamt i det.

Kirsten Lund lægger stor vægt på, at hun vil indtage butikken med nye ideer. Blandt andet drømmer hun om at gøre livet nemmere for forældre, der er trætte af madpakker.

Helt konkret vil hun lave madpakker, som børn kan få med i skolen. Hun ved nemlig selv, hvor trælst det kan være at smøre madpakker, der for det meste ligner hinanden.

- Børnemadpakker, hvor jeg forestiller mig, at vi laver en madpakke, som for eksempel kunne være en sandwich, noget "gnavegrønt", et stykke frugt, eller det kunne være en wrap med noget kylling og salsa og det samme til. Det sunde alternativ til den hjemmelavede, foræller Kirsten Lund.

En af de ting, hun også lægger vægt på, er servicen i faget.

- Hvis kunderne er vant til at få nej, at vi ikke har varen, eller ingenting kan lade sig gøre, så kommer de ikke mere, og det er altså dem, vi skal leve af. Så det er simpelthen så dejligt nemt. Men det kan også være en udfordring, for nogle stiller voldsomt store krav og har store forventninger til det, vi kan.

- Men at forsøge at indfri det, giver altid noget godt, og det er positivt for os bag disken, hvis vi kan løse en opgave for én, der så bliver glad. Det betyder alt i denne branche, mener Kirsten Lund.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...