Gå til hoved-indhold
29 november. 2023

Nybolig Frederikshavn og Golfparken Frederikshavn i nyt samarbejde

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Nybolig Frederikshavn fortsætter udviklingen af forretningen, og ejendomsmæglerbutikken i Midtpunkt har nu indgået et samarbejde med Golfparken Frederikshavn om salg af byggegrunde og boligprojekter i området.

- Hos Nybolig oplever vi en rigtig god aktivitet i markedet, og det er tydeligt for enhver, at Golfparken er et meget attraktivt boligområde i Frederikshavn. Kvarteret er efterspurgt, og vores seneste solgte bolig på Golfvej havde en liggetid på blot 14 dage, siger ejendomsmægler Mette Skallerup Andersen fra Nybolig og fortsætter:

- Derfor er vi også glade for, at vi sammen med Otto Stavad og Golfparken har lavet en aftale om salg af byggegrunde og boligprojekter i området. Der er flere nye udstykninger i Golfparken, og det giver derfor flere muligheden for at bygge deres drømmehus.

Otto Stavad glæder sig også over samarbejdet:

- Jeg kan mærke, at der er et drive i mæglerteamet, og jeg synes, at Nybolig har et stærkt brand og et spændende setup, som kan være med til at udvikle Golfparken endnu mere.

Lokale kræfter er gået sammen, så boligkøberne kan købe et færdigt hus til under tre millioner kroner.

- Sammen med arkitekt Lars Qvist og den lokale tømrermester Ulrik Bisgaard kan vi sammen med Golfparken tilbyde et nøglefærdigt kvalitetshus. For henholdsvis 2.750.000 og 2.995.000 kroner kan man få et nyt hus, hvor der er afsat penge til ekstra fundering, tilslutning, grundkøb med videre. Der er meget snak om stigende priser, og mange tror måske ikke, at drømmen om at bygge et nyt hus kan realiseres. Derfor er vi glade for det nye samarbejde, og vi ser frem til at hjælpe endnu flere videre med deres boligdrømme. Har man interesse for projektet eller spørgsmål dertil, skal man ikke tøve med at kontakte Nybolig Frederikshavn, understreger Mette Skallerup Andersen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...