Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.09.2022 | Af: Peter Marquard

Psykolog åbner praksis på hjemadressen i Elling

Psykolog Kristine Kirkegaard åbner nu psykologpraksis i Elling, hvor hun på adressen Tuenvej 104 tager mod klienter i stille og rolige omgivelser.

 

Kristine Kirkegaard har bred erfaring fra sit arbejde hos Frederikshavn Kommune, hvor hun har beskæftiget sig med individuelle målrettede forløb, gruppeforløb og supervision samt oplæg og undervisning.

- Jeg har indgående erfaring med effektiv bearbejdning af stress, angst, depression, sorg og generelle livskriser gennem mit tidligere arbejde, ligesom jeg har arbejdet med mennesker, som har fået stillet en diagnose i psykiatrisk regi, fortæller Kristine Kirkegaard.

Hun arbejder primært med samtaleterapi, hvor klienter opnår bedring i deres tilstand, bedre mestring af livsomstændigheder og/eller en bedre selvforståelse eksempelvis efter udredning.

- For mig er det vigtigt, at samtalerne har en effekt, og at jeg sammen med klienten definerer et individuelt og specifikt mål, så vi i samtalerne har det rette fokus. Det kan være fokus på tankemønstre, kropslige reaktioner, svære følelser eller ønsket om at ændre en automatiseret adfærd. Der vil ofte være tale om en kombination, og fokus kan undervejs skifte karakter for at opnå det ønskede mål i takt med, at der sker i udvikling, siger Kristine Kirkegaard.

Hun understreger, at det ofte er muligt at få tilskud til psykolog-samtaler via sin forsikring eller Sygesikring Danmark, og hun glæder sig til at komme i gang i sin private praksis.

- Jeg vil betegne mig selv som rolig og empatisk psykolog, der giver sig tid til at lytte og samtidig stiller spørgsmål til refleksion. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet, hvilket giver en garanti for faglighed på baggrund af flere års erfaring og supervision, understreger Kristine Kirkegaard.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close