Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Rejste med Nilles Rejser - nu smittet med COVID-19

Direktør hos Nilles Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen, siger, at det er bundærgerligt, at der er konstateret smitte med COVID-19 på selskabets busrejse til Bornholm.
Nilles Rejser fra Dybvad ramt af COVID-19 på bustur til Bornholm efter måneders nedlukning. Fire gæster ud af 38 bekræftet smittet, men der kan være flere, skriver TV2 Nord.

 

Nilles Rejser var 14. juni - efter måneders nedlukning på grund af coronakrisen - klar til at sende de første 38 gæster med bus fra Nordjylland til Bornholm. Nu er rejsen endt i lidt af en nedtur for selskabet, for nogle af gæsterne er efter turen til Bornholm blevet testet positiv for COVID-19.

- Det er bundærgerligt, men det havde også været ærgerligt, hvis det havde været anden eller tredje tur. Det er sådan set lidt underordnet, siger Miriam Bisgaard Christiansen, direktør for Nilles Rejser, til TV 2/Bornholm.

Selskabet blev i første omgang kontakte af et ægtepar, som efter busrejsen henvendte sig og fortalte, at de var smittet med COVID-19. Busselskabet har efterfølgende taget kontakt til alle de rejsende på bussen og bedt dem om at blive testet hurtigst muligt. Styrelsen for Patientsikkerhed er også informeret.

De fire smittede er et tal, som NORDJYSKE Medier har oplyst i forbindelse med sagen.

Miriam Bisgaard Christiansen vil overfor TV 2/Bornholm kun bekræfte, at de er blevet kontaktet af et smittet ægtepar, men vil ikke oplyse, hvor mange bekræftede tilfælde de ellers har fået henvendelser om.

- Jeg vil ikke udtale mig om, hvor mange der har været smittet. Jeg kan bekræfte, at der er et ægtepar, der har haft kontakt til os. At der er flere smittede, det ved jeg godt, at der står nogle steder, men jeg må ikke udtale mig om det, siger Miriam Bisgaard Christiansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close