Gå til hoved-indhold
01. august 2023 - kl. 12.08

Restaurant Sæson lancerer nyt tilbud: Grøn Søndag

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Som noget nyt lancerer Restaurant Sæson temaet Grøn Søndag. Resten af sommeren og i efteråret serverer restauranten i baggården hver anden søndag en syv retters grøntsagsbaseret menu, som også kan indeholde fisk eller kød.

- Vi får rigtig god respons på den måde, som vi tilbereder vores grøntsager. Derfor laver vi det nye tiltag ”Grøn søndag”, hvor grøntsagerne har hovedrollen i menuen. Menuerne kan også indeholde fisk eller kød, men menuen er grøntsagsbaseret og består af syv retter – store som små – og jeg kan roligt garantere, at man bliver mæt, selvom det er grøntsagerne, der er i fokus, smiler indehaver Tobias Vasant, Restaurant Sæson.

Første ”Grøn søndag” på Restaurant Sæson er 13. august og derefter hver anden søndag. Man kan allerede nu booke bord på https://restaurantsaeson.dk/. Prisen for de syv retter er 299 kroner.

- Selv om grøntsagerne spiller hovedrollen hver anden søndag, har vi selvfølgelig vores kendte ”Det go mad” tirsdag, onsdag og torsdag samt vores helaftensoplevelser som ”Bette sæson”, ”Mer sæson” eller ”Det fulde udtræk”, som er tre-, fem- og seks retters menuer, understreger Tobias Vasant.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...