Gå til hoved-indhold
13. maj 2024 - kl. 15.05

Roblon slanker direktionen: Kim Müller bliver ny CEO

  • 1 af 1
    CEO Lars Østergaard fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. Nuværende CTO Kim Müller (foto) udpeges som CEO.
Af: Michael Frederiksen

Roblon, der har flyttet sit hovedsæde fra Frederikshavn til Gærum, foretager en ændring i direktionen. Kim Müller afløser Lars Østergaard som CEO.

Roblons kerneforretning er de senere år blevet udviklet og fokuseret mod udvikling, produktion og levering af high-performance fiberløsninger og teknologier indenfor telekommunikation og energisektoren.

Ifølge flere af Roblons kunder og eksterne markedsrapporter er der en forventning om positive vækstrater i de kommende år i de markedssegmenter, Roblon adresserer.

Koncernens vækststrategi frem mod 2025/26 retter sig ind mod udvalgte globale nøglekunder med Key Account Management, Innovation og Operational Excellence som kerneprocesser.

Som led i styrkelsen af strategiens eksekvering tilpasses direktionen fra tre til to medlemmer. Samtidig allokeres øgede ressourcer til rekrutteringer af yderligere fagkompetent personale.

I den forbindelse fratræder CEO Lars Østergaard sin stilling med øjeblikkelig virkning. Nuværende CTO Kim Müller udpeges som CEO og nuværende CFO Carsten Michno udpeges som Co-CEO/CFO. Begge har lang erfaring med topledelse i Roblon-koncernen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...