Gå til hoved-indhold
13. maj 2024 - kl. 09.05

Santeri Suistio returnerer til White Hawks, men Daniel Baastrup smutter før tid

  • 1 af 1
    Santeri Suistio skal igen spille med nr. 36 på ryggen.
Af: Michael Frederiksen

Den finske back Santeri Suistio vender retur til Frederikshavn White Hawks fra Herning Blue Fox. Til gengæld siger kaptajn Daniel Baastrup farvel til høgene, selv om han havde kontrakt for endnu en sæson.

26-årige Santeri Suistio er igen klar til at trække den hvide trøje over hovedet. Finnen har skrevet en kontrakt for den kommende sæson. Han kommer igen til at spille med nr. 36 på ryggen.

Det er tredje gang i karrieren, at Santeri Suistio er at finde i Frederikshavn White Hawks, hvor han har spillet små 150 kampe for klubben indtil videre. Nu bliver det til endnu flere kampe for høgene, hvilket glæder sportschef Kasper Kristensen.

- Vi får en sulten Suistio tilbage, der arbejder seriøst og ambitiøst hver eneste dag. Han har et elegant skøjteløb, er god med pucken og arbejder altid 100 procent loyalt for holdet og klubben. En spiller, der har fået endnu mere rutine, siden han var her senest, og en utrolig rar fyr, der altid er god at have i et omklædningsrum. Med Suistio tilbage i truppen får vi også en spiller, der ved, hvordan det er at spille for White Hawks, og han har altid haft en stor plads i hjerterne på vores fans, lyder det fra sportschefen.

Selv siger finnen om sit comeback til Frederikshavn White Hawks:

- Jeg er virkelig begejstret for at vende tilbage til Frederikshavn. Byen har en hel speciel plads i mit hjerte, og klubben betyder ligeledes rigtig meget for mig. Jeg føler, jeg stadig kan tage nogle step frem i min karriere og ser frem til igen at blive en del af holdet og klubben. Jeg var straks interesseret, da klubben henvendte sig, og jeg har haft gode snakke med Kasper om, hvilken slags hockey man vil spille, lyder det fra Santeri Suistio.

Finnen blev noteret for 38 (4+34) point i 54 kampe. Der står desuden +15 ud for Santeri Suistio, som dermed havde sin bedste sæson hidtil i Danmark.

White Hawks oplyser desuden, at Daniel Baastrup har ønsket at komme ud af sin kontrakt med White Hawks. Det ønske har kliubben efterkommet.

- Jeg vil gerne takke de fans, der støttede os gennem hele sæsonen. Der har været en rigtig stor opbakning, så tak til jer. Derudover vil jeg sige tusind tak til de mange frivillige omkring klubben. Uden jer havde det ikke været muligt at holde ishockeyen kørende. Jeg er glad for de bekendtskaber, jeg har fået bygget op. Det bliver aldrig glemt,  udtaler Daniel Baastrup.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...