Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Seldrup om ny keeper: Smart træk af klubben

Mathias Seldrup: - Jeg har haft en fin sæson indtil videre, og især på det seneste føler jeg, at jeg har steppet op. Foto: Danmarks Ishockey Union
ISHOCKEY: 24-årige Mathias Seldrup har stået samtlige kampe i denne sæson, men han har forståelse for, at ledelsen i Frederikshavn White Hawks i går hentede endnu en målmand til klubben.

 

Høgene lejer resten af sæsonen 22-årige Filip Larsson i NHL-klubben Detroit Red Wings. Her havde den unge svensker udsigt til en sæson i AHL, men det er usikkert, om sæsonen i den næstbedste nordamerikanske liga kommer i gang.

- Det bliver spændende at se ham på isen. Det er et smart træk af klubben. De har før været i en situation, hvor en målmand blev skadet i slutspillet, så det er en god måde at sikre sig på, udtaler Mathias Seldrup til Kanal Frederikshavn.

Mathias Seldrup, som kom til Frederikshavn White Hawks fra Esbjerg Energy inden denne sæson, er en af to målmænd i Metal Ligaen, som har været på plads i målet fra start i alle sæsonens kampe. Den anden er Tadeas Galansky i Odense Bulldogs.

Med Filip Larssons ankomst bliver konkurrencen øget markant.

- Jeg tror ikke, jeg vil gøre så meget anderledes, end jeg plejer at gøre på isen. Jeg fokuserer på, hvor jeg selv kan forbedre mig, ligesom jeg har gjort hidtil. Konkurrencen bliver dog lidt anderledes, men jeg tænker ikke så meget på det, for jeg prøver at konkurrere med mig selv hver dag, forklarer Mathias Seldrup.

Hans redningsprocent er 90,7. I kampene op til jul oplevede han et formdyk, men i de to lokalopgør mod Aalborg mellem jul og nytår og i kampene efter nytår har han igen vist fint spil. Han betragter derfor ikke Filip Larssons ankomst som en underkendelse af hans præstation på isen.

- Nej, det kunne man godt tænke, at jeg ville, men jeg føler egentlig selv, at jeg har haft en fin sæson indtil videre, og især på det seneste føler jeg, at jeg har steppet op. Jeg føler som sagt mere, det handler om, at klubben sikrer sig mod et forhåbentligt langt slutspil, smiler WH-keeperen.

White Hawks skulle i eftermiddag have haft besøg af Rødovre Mighty Bulls, men kampen er aflyst, fordi Rødovre har syv eller flere coronasmittede i truppen. Holdene får dermed 1,5 point hver. Høgenes næste kamp er tirsdag aften ude mod SønderjyskE, og på fredag er der programsat endnu en hjemmekamp mod Rødovre.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close