Gå til hoved-indhold
08. oktober 2023 - kl. 11.10

Skagen IKs nedtur fortsætter: Skal spille i serie 4 i foråret

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Nedturen for Skagens bedste fodboldspillere fortsætter. Lørdag kunne Skagen IK's førstehold ikke stille hold i udekampen i serie 3 mod Hirtshals. Dermed er det nu sikkert, at Skagen må tage turen ned i serie 4. Samme skæbne overgår formentlig FfI's andethold i næste weekend.

Med to sejre i denne uge har IF Skjold Sæby fortsat kurs mod oprykning til Jyllandssserien 2. Onsdag vandt Sæby 5-2 hjemme over Flauenskjold IF, og lørdag blev det til en sejr på 3-1 ude over RKG. Sæby har et forspring på to point i forhold til Brønderslev på andenpladsen, og Sæby har spillet en kamp færre.

"De tre point vil definere vores mål for de resterende tre kampe", skrev formstærke FfI på sin hjemmeside inden lørdagens opgør mod Storvorde/Sejlflod. FfI tabte 0-4 på DRINX Arena, så nu handler det om at undgå den sjetteplads, som i værste fald kan ende med nedrykning til serie 2. FfI er p.t. tre point foran Aabybro på sjettepladsen.

I serie 2 er SEIF ubesejret i sine seneste fire kampe. Lørdag vandt SEIF 5-2 ude over Skibsby-Højene IF. SEIF har scoret 17 mål i de fire nævnte kampe. Holdet er stadig nr. tre, tre point efter Hals, som overraskende besejrede det suveræne tophold, Hirtshals, med hele 6-2. 

I serie 3 (pulje 24) vandt topholdet IF Skjold Sæby 3-0 ude over FfI. Sæby er fortsat ubesejret. Efteråret har budt på 10 sejre og én uafgjort kamp. Oprykningen er dog endnu ikke hjemme, men det er tæt på. I samme pulje fulgte Bangsbo Freja op på storsejren (10-1) i Skagen med en sejr på 8-0 over FC Vakok.

Skagen meldte lørdag afbud til udekampen i Hirtshals. Altså Skagens førstehold! Det er nu en matematisk kendsgerning, at Skagen rykker ned i serie 4. Samme skæbne rammer formentlig FfI's andethold i den kommende weekend.

Østervrå IF vandt 2-0 hjemme over Klokkerholm i serie 3 (pulje 26). ØVI er fortsat på tredjepladsen, fire point efter Asaa/Hjallerup på den andenplads, som giver adgang til kvalifikationskampe. Netop de to hold mødes i ØVI's næste kamp, lørdag 21. oktober.

Serie 4, pulje 48:
Hjørring - FfI: 3-0
Sindal - Kvissel/Ravnshøj IF: 9-0
Kvissel/Ravnshøj IF - FfI: 1-5
SEIF - Hjørring IF: Tirsdag kl. 19.45

Bindslev/Tversted IF sikrede sig oprykning til serie 3 lørdag med en 5-1-sejr over Sindal IF. FfI's tredjehold er stadig i spil til andenpladsen efter søndagens sejr over Kvissel/Ravnshøj IF. Troels Aaen lavede hattrick for FfI. Han er normalt førsteholdsmålmand, men en skade i armen har gjort ham til markspiller på tredjeholdet.

Serie 4, pulje 50:
Østervrå IF - Voerså IF: 1-8
Dronninglund IF - Østervrå IF: 2-2
IF Skjold Sæby - Asaa/Hjallerup: 5-1
Flauenskjold - Dybvad/Hørby: 1-1
Try/Thorshøj - Voerså IF: 1-5

Med 1-1 i topkampen ude mod Flauenskjold er Dybvad/Hørby fortsat seks point foran netop Flauenskjold. Voerså indtager andenpladsen, fem point efter Dybvad/Hørby.

I Jyllandsserien for kvinder tabte FfI 3-6 ude til IF Dannebrog/Astrup. FfI fik ellers en drømmestart med en hurtig føring på 2-0. Skal FfI undgå nedrykning, er kravet formentlig sejre i de næste par kampe hjemme mod Nibe og ude mod AaB.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...