Gå til hoved-indhold
17. maj 2024 - kl. 11.05

Strandby El-Teknik A/S bliver Koble-partner nr. 10

  • 1 af 1
    Tonny Stordal Johansen og Anders Colding ser frem til et godt samarbejde.
Af: Michael Frederiksen

Partnerskabet Koble ApS har optaget partner nr. 10 siden opstarten i 2023. Der er tale om den største partner til dato: Strandby El-Teknik A/S med 77 medarbejdere.

En analyse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne har netop vist, sat der sker en hastig konsolidering i de tekniske erhverv. Det er efterhånden tydeligt for både små og mellemstore virksomheder, at hvis de ønsker at være på forkant med fremtidens krav, er nøgleordet samarbejder i større fællesskaber.

Det mærker man også i Koble ApS, hvor man nu, efter at have eksisteret i mindre end halvandet år, har rundet 10 partnervirksomheder, 380 medarbejdere og en samlet omsætning på godt 430 millioner kroner.

Når en virksomhed bliver en del af Koble ApS, får den adgang til en række services fra uddannelse og kompetenceudvikling til fælles indkøbsaftaler, IT-programmer og markedsføringsindsats. Men ofte er det den stærke fællesskabsfølelse, som tiltrækker de nye partnere, fortæller COO i Koble ApS, Anders Colding:

- Koble ApS er et formelt partnerskab, men måske endnu mere et fællesskab, hvor man kan sparre med ligesindede med fuldstændigt åbne kort. Det er en ret unik situation for ejerledere, og den fortrolighed, der er blandt lederne i partnervirksomhederne, gør, at vi får en dyb indsigt i deres behov, udfordringer og ikke mindst visioner – og derefter kan hjælpe hinanden med at løse dem.

Hos Strandby El-Teknisk A/S ser adm. direktør Tonny Stordal Johansen frem til at være en del af Koble ApS – især fordi han derved både kan blive en del af en større konsolideret helhed, men samtidig bibeholde virksomhedens status som lokal leverandør og arbejdsplads.

- Som en del af Koble ApS får vi en stor organisation i ryggen, både i de daglige driftsopgaver og rent økonomisk. Dermed har vi et utroligt stærkt fundament for Strandby El-Teknik A/S’ videre udvikling. Og samtidig har det været enormt vigtigt for mig, at vi bibeholder vores navn, organisation og ikke mindst den stærke lokale forankring, som er omdrejningspunktet for hele vores virksomhed, siger Tonny Stordal Johansen.

Han tilføjer, at Strandby El-Teknik A/S’ indtræden i Koble ApS har været et naturligt skridt i virksomhedens udvikling og vækst. Virksomheden blev startet af Tonny Stordal Johansens forældre i 1972 og senere overtaget af et trekløver bestående af Tonny, hans bror Claus Stordal Johansen og Finn Thomsen.

- Dette er det helt naturlige næste skridt, hvor vi bliver en del af Koble ApS i samme moment, som Finn efter ønske går ned i tid og ud af ledelsen, og Claus træder ud af virksomheden. Og det er uden tvivl et skridt, som vil styrke os langt ind i fremtiden. Via samarbejder med andre Koble-partnere kan vi for eksempel udbrede vores specialservices til et langt større geografisk område, og omvendt kan vi hente kompetencer ind fra andre partnere, når vi skal løse nogle opgaver for vores kunder, hvor vi ikke har ekspertisen in-house. Det, forventer vi, kan bidrage til en god organisk vækst for os, siger Tonny Stordal Johansen

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...