Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

The Bootleg Beatles kommer til Arena Nord

Fredag 29. januar 2021 står der for første gang nogensinde Beatles på programmet i Arena Nord.


 

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikum og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo.

Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling. De har også? i a?renes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum pa?.

- Og ikke nok med det. Vi skal opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner - og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Pepperland Sinfonia bakker bandet op, og rejsen gennem The Beatles’ sangkatalog bliver enestående. Nytårskoncerterne markerer desuden 50-årsdagen for albummet "Let it Be" - dette fejres med et specielt hyldest-sæt til det legendariske album.

The Bootleg Beatles kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os.

- Publikum kan glæde sig til mere end 25 Beatles-klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard. Medbring godt humør, og du vil få en uforglemmelig aften, lover Per Malmberg.

Billetsalg her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close