Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Toptrænere klar, når der er håndboldskole i FfI

Verena Osswald fra Bundesligaen i Tyskland gæstetræner på FfI's håndboldskole.
Der er nu lavet program for 5.-7. august, når over 50 spillere skal have en håndbold i hånden for første gang i mange måneder i FfI Håndboldskole 2020.

 

Både Allan Heine fra Aalborgs bedste damehold, EH Aalborg, og Kent Ballegaard, cheftræner i Vendsyssel Håndbold, gæsteoptræder. Udover de to topnavne er Nikolaj Klinge og et par spillere fra det nye fælleshold mellem FfI og Hjørring, Elitesport Vendsyssel, også klar, ligesom stort set alle ligaspillere i Vendsyssel Håndbold har fået et træningspas.

- Vi lægger vægt på en håndboldskole, hvor du møder andre trænere end dem, du til daglig har. Det skal være sjovt, men den enkelte spiller skal også lære noget nyt, fortæller formand Peter Laigaard, FfI Håndbold.

Eksempelvis er der to unge trænere, Verena Osswald fra Bundesligaen i Tyskland og Emma Laigaard med fortid i FfI. I deres træninger er der fokus på hurtige fødder.

FfI’s fysiske træner, Richard Foltinek, har fokus på motorik-træning, så der er masser at glæde sig til, hvor fokus er på de detaljer, som gør en forskel, og mindre på kamp og spiltræning.

- Vi er allerede over 50 spillere. Det er en succes, men der er plads til endnu flere, fortæller Peter Laigaard.

Så er du mellem 9 og 17 år, og trænger du til at være sammen med andre håndboldspillere på den fede måde, så skynd dig at tilmelde dig her. Deadline er nu på mandag.

Det koster 300 kroner. Du skal medbringe egen bold og madpakke. Der er tre haller i brug fra kl. 09.00-15.00 hver dag. Endeligt program offentligøres tirsdag.

Fredag afsluttes der med kage og saft til alle. Og dem. der har lyst, kan se ligahåndbold, da Vendsyssel Håndbold kl. 17.00 spiller træningskamp mod Holstebro.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close