Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 13.06

- Vi har en stor opgave foran os, som vi skal løfte i flok

  • 1 af 1
    Efter fire års fravær gør Anders Brandt Sørensen politisk comeback, og det bliver som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet.
Af: Michael Frederiksen

- Jeg er glad for, at vi nu kan komme videre med arbejdet hen imod valget til november 2025. Vi har en stor opgave foran os, som vi skal løfte i flok.

Sådan reagerer Anders Brandt Sørensen på, at Socialdemokratiets medlemmer i Frederikshavn Kommune har valgt ham som partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget tirsdag 18. november 2025.

Valget stod mellem Tina Kruckow og Anders Brandt Sørensen. Sidstnævnte vandt med 75 procent af stemmerne.

Hvordan kommer Socialdemokratiet til at være med dig i spidsen?

- Vi har altid haft en gruppe med seriøse politikere, som efterhånden også har oparbejdet erfaring fra byrådsarbejdet. Vi vil i fællesskab være en gruppe, som favner hele kommunen - både geografisk, socialt og i forhold til udviklingen. Vi har meget at glæde os over i Frederikshavn Kommune, men vi har også nogle store opgaver. Det kræver seriøsitet. men vi vil samtidig også fortsat forpligte os på, at vi som overskyggende vision skal have en god kommune at bo og arbejde i, siger Anders Brandt Sørensen.

I denne byrådsperiode - særligt de seneste måneder - har forholdet mellem Socialdemokareatiet og Venstre været iskoldt. Det har Anders Brandt Sørensen ikke lyst til at kommentere.

- Mit fokus vil være på de politiske tiltag, vi skal tage for kommunens udviklings skyld. Og her er det helt legitimt at være politisk uenige. Byrådssalen er en rigtig god ramme for at agitere for politiske holdninger og finde den gode vej til de bedste løsninger. Jeg vil gøre mit til, at byrådssalen bliver en god og saglig arbejdsplads for alle 29 medlemmer, udtaler Anders Brandt Sørensen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...