Gå til hoved-indhold
12. oktober 2022 - kl. 12.10

21.060 kroner indsamlet til Børnecancerfonden

  • 1 af 4
    FOTO: Privat
  • 2 af 4
    FOTO: Privat
  • 3 af 4
    FOTO: Privat
  • 4 af 4
Af: Kanal Frederikshavn

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK har sendt en donation på 21.060 kroner til Børnecancerfonden via Team Bodenhoff.

I september gennemførte FREDERIK sammen Intersport Frederikshavn, Sparekassen Danmark og ikke mindst ildsjæl Susanna Bjørnager Nordentoft fra Hotel Herman Bang en velgørenhedsevent.

Til Foreningernes Dag var der mulighed for at bakke op om Børnecancer Fonden ved at købe lodder i et lotteri med en samlet præmiesum på over 15.000 kroner.

Det var Susanna Bjørnager Nordentoft, som havde indsamlet de mange gevinster fra byens butikker og spisesteder, der stod klar med lotteriet på Fisketorvet.

Der blev desværre ikke udsolgt på de fire timer i gågaden, så Susanna Bjørnager Nordentoft besøgte efterfølgende Nordjyske Bank Arena til en White Hawks-hjemmekamp, hvor publikum var friske til at bakke op om lotteriet. Nu er det udsolgt, og alle præmier er uddelt.

Lotteriet gav i alt 13.160 kroner.

I forbindelse med Foreningernes Dag blev der sat fokus på indsamling og motion i tråd med verdensmålet "Sundhed og trivsel". 158 børn deltog i årets "Kids2kids-Run", som blev arrangeret af Intersport Frederikshavn, Sparekassen Danmark og FREDERIK.

Det kostede 50 kroner at deltage, og pengene gik 100 procent til Børnecancerfonden.

Der var medaljer til alle og mulighed for at få energi i depotet på Fisketorvet under rundeløbet på den halvanden kilometer lange rute i midtbyen.

Sparekassen Danmark var hovedsponsor for Kids2Kids-Run, og det var de ligeledes før eventets corona-pause.

Som noget nyt donerede banken i år to flotte gavechecks på 5.000 kroner, som de foreninger, der stillede med et hold på minimum 10 deltagere, deltog i lodtrækningen om.

Magnus Emil hjalp handelschef Dan Kobberup med lodtrækningen. Vinderne blev Frederikshavn Ishockey Klub (FIK) og Danske Julemænd, nissemødre og nissebørn.

- Samarbejde har været en fornøjelse. Det er dejligt, at vi på tværs af erhvervsliv og foreningsliv lykkes med et godt velgørenhedsevent. Vi sender en hjertevarm og stor tak til de butikker og spisesteder, som bakkede op med præmier samt til Sparekassen Danmark og Intersport Frederikshavn, som var samarbejdspartnere på afviklingen af årets Kids2kids-Run, som vi forventer at gentage formentlig i forbindelse med Foreningernes Dag i september 2023, fortæller Susanna Bjørnager Nordentoft og Dan Kobberup.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...