Gå til hoved-indhold
04. september 2023 - kl. 15.09

Beachparty for 15. år i træk - arrangeret af 3.g-eleverne på HTX

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

På HTX i Frederikshavn er det en mere end 15 år gammel tradition, at 3.g-eleverne arrangerer et beachparty på Palmestranden i slutningen af anden skoleuge for 1. og 2. årgang. Formålet er at byde de nye gymnasieelever hjertelig velkommen og understrege, at både 2. og 3.g-eleverne glæder sig over den nye årgang og til at lære de nye elever at kende.

- Jeg husker selv, at det var en mega fed dag, da jeg næsten lige var startet på HTX, så det er dejligt at kunne give de nye elever en god oplevelse. Det har været hårdt - hele vores årgang har været i gang siden solopgang, men det har været rigtig sjovt og uden tvivl det hele værd, siger Jens Kristian Damgaard Jensen fra 3.g.

Forud for dagen har 1.g-elever bygget både, og dagens højdepunkt er, når 1.g-eleverne dyster om at vinde året bådrace – selvfølgelig med deltagelse af en lærerbåd.

Sille Lennert og Camilla Rønnest fra 1.g:

- Det har været så dejlig en dag – både forhindringsbanen (smølfedåben) og bådracet var virkelig sjovt. Vi var sammen på tværs af årgangene og lærte både vores parallelklasse samt 2. og 3.g eleverne bedre at kende. Nu så er det lidt fedt at tænke på, at vi skal gøre det for nogle nye 1.g elever, når vi kommer i 3.g.

2.g-eleverne spillede beachvolleyturnering, hvor de sluttede af med at slå lærerne i finalen, inden alle HTX-elever spiste grillmad på stranden.

Men de gode og fællesskabsskabende oplevelser stopper ikke her. Inden længe skal 1.g-eleverne på hyttetur med hele deres årgang, og forude venter også studieture til Grønland, Paris og København for gymnasiets 2. og 3.g-elever.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...