Gå til hoved-indhold
10. april 2024 - kl. 00.04

Blackhawks-talent skiver kontrakt med Malmö Floorball Club

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Backen Sille Larsen fra Frederikshavn Blackhawks skifter efter sommerferien til Malmö Floorball Club. Det oplyser den svenske topklub på sin hjemmeside.

Malmö FBC noterer, at Sille Larsen var en af ​​de mest indflydelsesrige spillere på det danske landshold, der kvalificerede sig til VM og derefter gik til kvartfinalen.

Sille Larsen er født i 2005 og opvokset i Frederikshavn Blackhawks, som hun har spillet for gennem hele sin karriere. På trods af sin unge alder var Sille Larsen en nøglespiller på Danmarks landshold, der nåede kvartfinalen i den seneste VM-slutrunde (Singapore 2023), og sammen med Blackhawks vandt hun DM-guld i 2023. I denne sæson er holdet ubesejret i ligaen.

- Sille er bekendt for os og holdet, da hun har trænet med os flere gange i løbet af de seneste tre sæsoner. Nu var det tid til at tage det fulde skridt og spille i verdens bedste liga, udtaler sportschef Jonas Morin.

Sille Larsen:

- Det bliver spændende at spille for Malmö. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i næste sæson. Jeg håber, at jeg kan bidrage positivt og udvikle mig.

Det var Cecilia Di Nardo, som gjorde Malmö FBC opmærksom på Sille Larsen.

- Nu håber vi selvfølgelig, at hun til sidst vil følge i "Dinos" fodspor", smiler Jonas Morin.

Cecilia Di Nardo skiftede også fra Frederikshavn til Malmö FBC, hvor hun fik stor succes. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...